Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο γιορτινό σου μακιγιάζ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο γιορτινό σου μακιγιάζ

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Το εορταστικό μακιγιάζ σίγουρα είναι το κατάλληλο για να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να πειραματιστείς λίγο παραπάνω με το όλο look σου. Ποια είναι όμως τα λάθη που κάνουμε συχνά και πρέπει να προσέξουμε φέτος;

Πολύ προϊόν
Συχνά όταν κάνουμε πρώτα τα μάτια και τα χείλη μας, βλέπουμε το υπόλοιπο πρόσωπο μας πολύ άτονο και έτσι υπερβάλουμε στις ποσότητες του ρουζ ή του bronzer. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε και η λύση κρύβεται στο να κάνουμε πρώτα αυτά τα σημεία και να μην προσθέσουμε στο τέλος προϊόν.

Glitter παντού
Δεν είναι λίγε οι φορές που γεμίσαμε παντού με glitter είτε από την αρχή του μακιγιάζ, είτε κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Αυτό συμβαίνει γιατί βάζουμε μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή που χρειάζεται. Δοκίμασε κάθε φορά που παίρνεις glitter με το πινέλο να το τινάζεις και έτσι να ελέγχεις την ποσότητα πολύ καλύτερα.

Έντονο κραγιόν
Το έντονο κραγιόν είναι μία πολύ καλή επιλογή για το εορταστικό μακιγιάζ, όμως χρειάζεται προσοχή τόσο στο πως το συνδυάζουμε με τα μάτια, όσο και με την υφή που θα επιλέξουμε. Καλό είναι να είναι matt ή velvet για να μην κάνει μπαλώματα και να μην μουτζουρωθούμε χωρίς να το καταλάβουμε.

Το ντεμακιγιάζ
Είναι μία περίοδος που πολλές κοιμόμαστε με το μακιγιάζ μας λόγο κούρασης, όμως αυτό κάνει τόσο κακό στο πρόσωπο μας, όσο και στο μακιγιάζ της επόμενης ημέρας. Έτσι φροντίστε να κάνετε ένα καλό ντεμακιγιάζ όσο κουρασμένες και αν είστε.