5 είδη πλεξούδων που πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μια φορά - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

5 είδη πλεξούδων που πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μια φορά

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Γλυκά μου κορίτσια ξέρω ότι πολλές από εσάς είστε fan των πειραμάτων και των διαφορετικών hairstyle, ενώ κάποιες άλλες παραμένετε πιστές στα συνηθισμένα χτενίσματα, καθώς έτσι αισθάνεστε σιγουριά.

Πιστεύω όμως ότι έστω και μια φορά πρέπει να δοκιμάσετε ένα από τα παρακάτω χτενίσματα και να πειραματιστείτε δοκιμάζοντας κάτι ξεχωριστό.

Λίγο πολύ ξέρουμε όλες τις κλασσικές πλεξούδες που μας έκανε η μαμά όταν ήμασταν μικρές και μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο εύκολα και κομψά χτενίσματα ιδίως όταν την κάνουμε στο πλάι.

Ψαροκόκαλο
Παραλλαγή της κλασσικής πλεξούδας είναι το λεγόμενο ψαροκόκαλο που το βλέπουμε πολύ συχνά ακόμα και σε εμφανίσεις των celebrities. Γρήγορο και πανεύκολο μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να πετύχετε το πιο κομψό look.

Ανάποδη Γαλλική ( Dutch Braid)
Η ανάποδη γαλλική ή αλλιώς εξωτερική πλεξούδα αποτελεί ένα επίσης εντυπωσιακό χτένισμα και εξίσου εύκολο.

Waterfall Braid
Η λεγόμενη καταρράκτης πλεξούδα είναι ίσως μια από τις πιο wow πλεξούδες που υπάρχουν. Απαιτεί βεβαία λίγο περισσότερο χρόνο το αποτέλεσμα όμως σας διαβεβαιώνω πώς θα σας καταπλήξει.

Στεφάνι
Το βλέπουμε συχνά σε νυφικά χτενίσματα, σε επιδείξεις μόδας, σε ιδιαίτερες εμφανίσεις και περιστάσεις. Το γνωστό στεφάνι πλεξούδα είναι ένα γνωστό χτένισμα το οποίο μπορείς να κάνεις με πολλές παραλλαγές και να τους αφήσεις όλους με το στόμα ανοιχτό. 

Τί λες λοιπόν, μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι από τα παραπάνω;