3 ΒΡΑΔΙΝΑ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

3 ΒΡΑΔΙΝΑ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

Ένα statement βραδινό ντύσιμο δε χρειάζεται πολλά κομματια...Μη ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο μινιμαλισμός είναι και πιο δύσκολος. Πάμε να δούμε, ωστόσο 3 βραδινά ντυσίματα που θα σας βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπες, καθώς όλες έχετε τα συγκεκριμένα κομμάτια στη ντουλάπα σας!

The ankle boots και το βελουτέ σακάκι

Ένα βελούδινο σακάκι έχουμε όλες, είτε μαύρο, είτε μπορντώ ή κυπαρισσί που είναι φέτος και μεγάλη τάση. Το βελούδινο είναι το item που φαίνεται ακριβό, συνεπώς αναβαθμίζει αυτόματα το look σας. Για να το κάνετε πιο μοντέρνο και να το φέρετε πιο πολύ στο σήμερα φορέστε και ένα ζευγάρι ankle boots με print ή χρώμα.

The ultimate red

Το κόκκινο αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση. Οπότε σε ένα πολύ απλό look, όπως ένα σκούρο τζιν με ένα πουκάμισο μπορείτε να κρατήσετε ένα κόκκινο τσαντάκι, κατά προτίμηση μικρό, που είναι και της μόδας και να φορέσετε και το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν. Έτοιμη!

The boyfriend jeans και η παγιέτα

Φέτος είναι μεγάλη τάση τα ρούχα με παγιέτα. Ωστόσο, η παγιέτα, αν δε συνδυαστεί σωστά, μπορεί να δείξει την εμφάνισή μας πιο «παλιακιά». Οπότε, φορώντας το εντυπωσιακό αυτό μπλουζάκι σας με ένα boyfriend τζιν αμέσως εξισορροπείτε το ντύσιμο και το φέρνετε στο σήμερα.