3 πολύτιμες συμβουλές από την hairstylist Marissa Marino - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

3 πολύτιμες συμβουλές από την hairstylist Marissa Marino

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018
από την ioulia

Κάθε φορά που θες να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου το σκέφτεσαι μήνες ολόκληρους και τις περισσότερες φορές επιλέγεις να μην το κάνεις γιατί φοβάσαι, όσο και αν σε παροτρύνουν οι φίλοι σου και πιστεύεις και η ίδια ότι θα σου αρέσει. Η hairstylist των stars, Marissa Marino, που μπορεί να την θυμάσαι από το nirvana blond της Selena Gomez, σου έχει τα 3 tips που θα σε βοηθήσουν στο να πάρεις την απόφαση.

Fist of all «Καλό θα ήταν να σκέφτεσαι την αλλαγή που θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου για τουλάχιστον ένα μήνα. Εάν συνεχίζεις ακόμη να θέλεις να αλλάξεις κούρεμα, τότε είσαι έτοιμη να δεις τον εαυτό σου με κάτι διαφορετικό και οι πιθανότητες να αγαπήσεις το νέο σου hairlook είναι πάρα πολλές».

Αν θες να αλλάξεις χρώμα «Βεβαιώσου ότι η απόχρωση που έχεις επιλέξει στα μαλλιά σου κολακεύει τον τόνο της δικής σου επιδερμίδας και δεν δείχνει τέλεια μόνο στη φωτογραφία που είδες στο Instagram, στο περιοδικό ή πάνω στην καλύτερή σου φίλη».

Αν είσαι των άκρων «Βρες διάφορες φωτογραφίες με looks που σου αρέσουν και συμβουλεύσου έναν επαγγελματία κομμωτή για το τι μπορεί να σου πηγαίνει πραγματικά και τι όχι. Μπορεί να είναι κάποια αλλαγή που χρειάζεται να γίνει σταδιακά και όχι στο πρώτο ραντεβού. Και μην ξεχνάς να είσαι υπομονετική και να εμπιστεύεσαι τον hairstylist σου».