3 Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στα γιορτινά σου χτενίσματα - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

3 Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στα γιορτινά σου χτενίσματα

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

Τα Χριστούγεννα έφτασαν. Μπορεί φέτος να είναι εντελώς διαφορετικά και να μην τα γιορτάσουμε όπως τα προηγούμενα χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να έχουμε προσεγμένη εμφάνιση. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξουμε. 

Το χτένισμα μας είναι ένα από αυτά, καθώς τα μαλλιά αποτελούν ένα αναπόσπαστο και βασικό κομμάτι της εξωτερικής μας εμφάνισης. 

  • Μην μπεις στη διαδικασία να βάλεις extensions.  Είναι προτιμότερο να προσθέσεις όγκο στο χτένισμα σου, ώστε τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια, παρά μήκος. 
  • Μην υπερφορτώσεις το κεφάλι σου με αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις το hair look σου, όμως εξαιτίας της κατάστασης είναι περιττό. Ας μην ξεχνάμε πως και κάτω από κανονικές συνθήκες εύκολα μπορούμε να παρασυρθούμε και να οδηγηθούμε στην υπερβολή και στο «κιτς».
  • Φυσικά, δεν είναι και κάθε μέρα γιορτή. Μην είσαι και τελείως απλή! Το να κάνεις ρεβεγιόν πιάνοντας τα μαλλιά σου ως συνήθως δεν νομίζω πως θα δείξει τον ενθουσιασμό σας για αυτές τις γιορτινές μέρες.