Το hack που πρέπει να γνωρίζεις για το τσιμπιδάκι φρυδιών - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Το hack που πρέπει να γνωρίζεις για το τσιμπιδάκι φρυδιών

Τρίτη, 08 Μαΐου 2018

Τα φρύδια είναι ένα από τα σημεία του προσώπου μας που χρειάζεται πολύ προσοχή. Σε αυτό εκτός από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για να γεμίσουμε τα κενά και να δώσουμε πιο όμορφο σχήμα, μας βοηθάνε και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε. Το εργαλείο που θεωρώ κλειδί για τα όμορφα φρύδια είναι το τσιμπιδάκι.

Πολλοί πιστεύουν πως τα τσιμπιδάκια είναι αιώνια και δεν φθείρονται. Αυτό όμως είναι λάθος, τα τσιμπιδάκια φθείρονται και γίνονται άχρηστα μετά από κάποιο καιρό. Τότε θα πρέπει να τα αλλάξουμε γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να ερεθίζουν την περιοχή γύρω από τα φρύδια μας.

Για να παρατείνεις τον χρόνο ζωής του πρέπει να φροντίσεις να το καθαρίζεις πολύ καλά μετά από κάθε χρήση, ιδιαίτερα αν είναι ένα εργαλείο που δεν χρησιμοποιείς μόνο για να βγάλεις τα φρύδια σου.

Ενώ αν τα τσιμπιδάκι σου δεν είναι πλέον το ίδιο αιχμηρό όπως ήταν και το θέλεις, σου έχω ένα hack. Πάρε μία λίμα νυχιών ή ένα κομμάτι γυαλόχαρτο και τρίψε τις άκρες από την μέσα πλευρά, με προσοχή. Πρέπει να προσέξεις να μην γίνει πολύ αιχμηρό και να είναι λείο για να μην μπορεί να σε γρατζουνήσει.

Είναι ένα hack που βλέπουμε να κυκλοφορεί πολύ στα social media και είναι μία λύση ανάγκης. Δεν είναι σίγουρα κάτι που θα κάνουμε συνέχεια ή θα μας γλιτώσει από το να αγοράσουμε καινούργιο τσιμπιδάκι.