Τα μυστικά των Γαλλίδων - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Τα μυστικά των Γαλλίδων

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Οι Γαλλίδες είναι γνωστές για το minimal μακιγιάζ τους και για το φωτεινό δέρμα τους. Όλες μας λίγο πολύ έχουμε προσπαθήσει να το αντιγράψουμε όμως υπάρχουν ορισμένα μυστικά που θα μας βοηθήσουμε να το πετύχουμε.

Δώσε βάση στη skincare routine σου
Οι Γαλλίδες δεν επαναπαύονται στη δουλειά που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ για αυτές, διότι γνωρίζουν καλά πως όλα ξεκινούν από το σωστό skincare. Επομένως ένταξε στο πρόγραμμά σου τις επισκέψεις στον αισθητικό σου και μη παραλείπεις ούτε για μια μέρα την skincare routine σου στο σπίτι.

Το μακιγιάζ θέλει μέτρο
Δεν πρέπει να είναι εμφανές αλλά να τονίζει διακριτικά τα φυσικά χαρακτηριστικά. Μια bb cream με ελαφριά κάλυψη είναι ιδανική και το concealer πρέπει να το χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο στις περιοχές που το έχουμε ανάγκη.

Έμφαση σε ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου μας
Τονίζουν το πιο όμορφο χαρακτηριστικό τους. Μπορεί να είναι τα μάτια δημιουργώντας ένα soft smokey eye ή τα χείλη τους βάζοντας ένα κόκκινο κραγιόν χωρίς σκληρά περιγράμματα.

Η σωστή απόχρωση ρουζ
Τα ρουζ που επιλέγουν είναι σε φυσικές αποχρώσεις και δίνουν ένα natural αποτέλεσμα. Συνηθίζουν τις κρεμώδης υφές καθώς αυτές δεν αφαιρούν τη λάμψη του προσώπου αντιθέτως την ενισχύουν.