Τα κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνεσαι νεότερη - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Τα κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνεσαι νεότερη

Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Όποια και αν είναι η ηλικία μας πάντα μας αρέσει ένα μακιγιάζ που θα μας δείξει πιο φρέσκιες ή και νεότερες. Κάποιες φορές όμως ίσως παρασυρόμαστε και δεν καταφέρνουμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποια είναι τα μυστικά στο μακιγιάζ για να φαινόμαστε νεότερες.

Το σωστό foundation
Καλό θα ήταν να θυμόμαστε πως μια «βαριά» βάση θα μας δείξει σίγουρα μεγαλύτερες και φυσικά η μεγάλη ποσότητα προϊόντος θα αναδείξει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Άρα χρειάζεται να εφαρμόζουμε μικρές ποσότητες foundation σε ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα.

Μολύβια ματιών σε καφέ αποχρώσεις
Το μαύρο μολύβι είναι δύσκολο να το αποχωριστούμε όμως μια καφέ απόχρωση δίνει ένα πιο «μαλακό» αποτέλεσμα που θα μας κάνει να φαινόμαστε φρέσκιες και δροσερές.

Το ρουζ
Αυτό που ισχύει για το foundation όσον αφορά στην ποσότητα, ισχύει και για το ρουζ. Οι ποσότητες που χρειάζεται να εφαρμόζουμε πρέπει να είναι μικρές. Όσο μεγαλώνουμε και το χρώμα του δέρματός μας αλλάζει θα χρειαστεί να προσαρμόσουμε και την απόχρωση του ρουζ. Οι ροδακινί αποχρώσεις είναι οι πιο κατάλληλες για μεγαλύτερες ηλικίες.