Τα hot χρώματα του Φθινοπώρου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Τα hot χρώματα του Φθινοπώρου

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017
από την nikos

Και να λοιπόν που σε λίγες μέρες μπαίνουμε και επίσημα στο Φθινόπωρο - δεν θα πέσουμε όμως σε κατάθλιψη – αντ΄αυτού εμείς σας θα δείξουμε μερικές από τις τάσεις που άρχισαν σιγά-σιγά να διαφαίνονται για τη φετινή σεζόν στα νύχια μας- και έτσι θα σας ευχηθούμε καλή επάνοδο!

Paint it black
Η αναβίωση του grunge στυλ και σε όλους του μεγάλους οίκους μόδας, έφερε μαζί και την επιστροφή του μαύρου βερνικιού στα νύχια. Συνδυάστε το με ripped jeans, c rop tops και φαρδιά καρώ πουκάμισα.

Βάλτε γκρι στο μπλε σας
Ο απόλυτος εκπρόσωπος του Φθινοπώρου. Αρκετά φωτεινό αλλά παράλληλα και αρκετά ουδέτερο, έτσι ώστε να ταιριάζει με όλα και να θεωρείται μια από τις πιο εκλεπτυσμένες αποχρώσεις.

Μπρικ
Μπρικ ονομάζεται το χρώμα που έχει το τούβλο και κινείται ανάμεσα σε πορτοκαλί και κόκκινο. Φέτος, τα μεγαλύτερα brands βερνικιών έχουν συμπεριλάβει την απόχρωση στις φθινοπωρινές συλλογές τους. Μοιάζει με τερακότα μεγαλύτερης έντασης και αναδεικνύει άψογα τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Μην κρύψετε ακόμα το λευκό σας βερνίκι
Εκτός αν είναι λευκό του ασβέστη. Τα λευκά που είναι πιο γαλακτερά, με shimmer και δίνουν ένα πιο ψυχρό τόνο, είναι ιδανικά για το φθινόπωρο.

Άννα Αλμπάνη
Nail Artist
ALBANH-SIGN_copy_2.png