Τα 6 beauty items που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ των Πασχαλινών διακοπών - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Τα 6 beauty items που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ των Πασχαλινών διακοπών

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Ετοιμάζεσαι για τις Πασχαλινές σου διακοπές; Το νεσεσέρ σου είναι από τις απαραίτητες προσθήκες στη βαλίτσα όμως καταλαβαίνουμε πως δεν είναι δυνατόν να πάρεις μαζί σου όλα τα προϊόντα που θα ήθελες γι’ αυτό παρακάτω σου έχουμε φτιάξει ένα mini οδηγό έτσι ώστε να κρατήσεις εκείνα που πραγματικά θα χρειαστείς.

Foundation και concealer
Για να έχεις μια πάντα αψεγάδιαστη η βάση σου οι καλύτεροι σύμμαχοί σου είναι το foundation και το concealer. Προτίμησε προϊόντα που είναι λεπτόρρευστα ώστε να έχουν την απαραίτητη διάρκεια στο πρόσωπό σου ακόμα και αν ο καιρός είναι ζεστός.

Παλέτα σκιών
Αν θέλεις να εξοικονομήσεις χώρο επίλεξε μια παλέτα σκιών με γήινες αποχρώσεις η οποία θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις από τα πιο απαλά μέχρι τα πιο έντονα και εντυπωσιακά μακιγιάζ.

Μάσκαρα
Φυσικά η μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Είναι καλό όμως να πάρεις μαζί σου μια αδιάβροχη η οποία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αφού έτσι θα αποφύγεις τις μουτζούρες.

Φωτοσκιάσεις
Ένας ακόμα τρόπος για να μη γεμίσεις το νεσεσέρ με πολλά προϊόντα είναι μια παλέτα με φωτοσκιάσεις η οποία διαθέτει bronzer, highlighter και ρουζ.

Κραγιόν
Όσον αφορά στο κραγιόν που είναι το στοιχείο το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει ένα μακιγιάζ, καλό είναι να πάρεις μαζί σου 2-3 διαφορετικές αποχρώσεις ή υφές. Φρόντισε όμως να συμπεριλάβεις σίγουρα ένα nude και ένα κόκκινο.