Τα 4 steps που θα εξαφανίσουν την κούραση από το πρόσωπο σου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Τα 4 steps που θα εξαφανίσουν την κούραση από το πρόσωπο σου

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019

Τα parties για το νέο έτος πέρασαν και ήρθε η ώρα για back to reality. Η επιδερμίδα μας όμως μαρτυράει τα ξενύχτια και την καλοπέραση, έτσι χρειάζεται μία εντατική περιποίηση για να “συνέλθει”. Εγώ σου έχω το beaute που πρέπει να ακολουθήσεις το επόμενο πρωί.

 

Ξεκίνα με scrub
Ένα scrub προσώπου θα ξυπνήσει την επιδερμίδα σου, ενώ θα καθαρίσει τους πόρους και θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που θαμπώνουν την επιδερμίδα και την κάνουν να φαίνεται κουρασμένη. Για εμένα αυτή τη δουλειά την κάνει το Scrub προσώπου με ενεργό άνθρακα από την NAC. Ένα προϊόν φυτικό και κατάλληλο για κάθε επιδερμίδα.

Συνέχισε με μία μάσκα
Μία μάσκα για τα μάτια θα σου φανεί πολύ χρήσιμη για να κρύψεις τα ξενύχτια και να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους και τις έντονες σακούλες που μπορεί να δημιουργήθηκαν.

Ενυδατώσου
Προσπάθησε να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου με αρκετό νερό, ενώ χρησιμοποίησε την πιο πλούσια κρέμα της συλλογής σου. Ένα tip για όσες προτιμάτε πιο ελαφριές συστάσεις είναι να χρησιμοποιήσετε την κρέμα ματιών σας και στο υπόλοιπο πρόσωπο για extra ενυδάτωση. Ενώ ένα πολύ καλό μασάζ θα κάνει την διαφορά, χρησιμοποιήστε κάποιο ειδικό εργαλείο για μασάζ προσώπου σε συνδυασμό με την κρέμα σου και δεν θα  το μετανιώσεις.

Τέλος, extra ενυδάτωση
έχε μαζί σου ένα face mist για ενισχύσεις την ενυδάτωση του προσώπου σου κάθε λίγες ώρες και αν το προστατέψεις ταυτόχρονα από το κρύο και το περιβάλλον.