Τόλμη και γοητεία - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Τόλμη και γοητεία

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022
από την Στεφανία Ρουμπάκη

Αν αποφάσισες να μην βάψεις ποτέ ξανά τα μαλλιά σου και να αφήσεις αυτό το γοητευτικό γκρι να κάνει πια την εμφάνισή του, μπορείς πολύ εύκολα! Ωστόσο, είμαι σχεδόν βέβαιη ότι στο διάστημα που περιμένεις να μακρύνουν τα μαλλιά σου, σίγουρα δεν θα σου αρέσει η ρίζα να είναι γκρι και τα υπόλοιπα μαλλιά βαμμένα σε κάποια άλλη απόχρωση. Για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε κάποια tricks, ώστε να καμουφλάρεις τις ρίζες σου.

Αρχικά αυτό που μπορείς να κάνεις για να καλύψεις τις γκρι ρίζες, είναι να εφαρμόσεις τοπικά σε εκείνο το σημείο εξειδικευμένα προϊόντα που φεύγουν με το λούσιμο. Ακόμα θα μπορούσες να ψάξεις στο νεσεσέρ σου και να βρεις μια σκιά ματιών που να ταιριάζει στο χρώμα της βαφής των μαλλιών σου. Κατόπιν να την αναμείξεις με λίγο gel μαλλιών και στη συνέχεια να απλώσεις το μείγμα σε νωπά μαλλιά. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Μία άλλη εναλλακτική είναι αν σε ενοχλεί αυτή η δυσχρωμία και τα γκρι μαλλιά έχουν καλύψει ήδη το μισό σου κεφάλι, είναι να τα βάψεις. Περίμενε! Δεν εννοούμε να τα βάψεις «κανονικά». Προμηθεύσου μια ημιμόνιμη βαφή η οποία διαρκεί το πολύ 30 λουσίματα. Έτσι θα κερδίσεις χρόνο ώστε να μακρύνουν αρκετά χωρίς να σε ενοχλεί η εικόνα τους. Μόλις αποκτήσουν λίγο περισσότερο μήκος, μπορείς να τα κόψεις, αφαιρώντας τις βαμμένες άκρες και να δημιουργήσεις ένα νέο και φρέσκο κούρεμα.