Πώς κάνω μόνη μου την αγαπημένη μου πλεξούδα «ψαροκόκαλο» - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Πώς κάνω μόνη μου την αγαπημένη μου πλεξούδα «ψαροκόκαλο»

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Η όρεξη για καλοκαιρινά χτενίσματα έχω ξαναπεί έχει χτυπήσει κόκκινο. Θέλουμε όλες μας να φαινόμαστε επιμελημένες χωρίς να έχουμε σπαταλήσει ιδιαίτερο κόπο και ενέργεια. Όπως σας έχω αναφέρει η αγαπημένη μου πλεξούδα είναι το «ψαροκόκαλο». Μη σας τρομάζει η εικόνα που έχετε στο μυαλό σας, είναι ίσως η πιο εύκολη πλεξούδα και θα σας το αποδείξω.

Βήμα 1ο
Χωρίζω τα μαλλιά μου σε δύο σχετικά ίσα μέρη ένα στα δεξιά και ένα στα αριστερά. Τον διαχωρισμό τον κάνω είτε ψηλά έχοντας πιάσει τα μαλλιά μου σε μια αλογοουρά είτε και χαμηλά αναλόγως με τη διάθεσή μου. 

Βήμα 2ο
Παίρνω μια εξωτερική τούφα από την δεξιά πλευρά των χωρισμένων μαλλιών και την περνάω πάνω από τα υπόλοιπα μαλλιά που βρίσκονται δεξιά έτσι ώστε να την φέρω στην αριστερή πλευρά.

Βήμα 3ο
Επαναλαμβάνω το νο2 αυτή την φορά επιλέγοντας την εξωτερική αριστερή τούφα και μεταφέροντάς τη στην δεξιά πλευρά. Κάνω εναλλάξ την ίδια κίνηση και ανάλογα με το πόσο χοντρή θέλω την πλέξη παίρνω την αντίστοιχη ποσότητα τούφας.

Βήμα 4ο
Όταν φτάνω λίγο πριν το τελείωμα των μαλλιών μου και δεν έχω άλλο να «πλέξω» δένω με ένα λαστιχάκι. Και βουαλά μια πλεξούδα ψαροκόκαλο τόσο εύκολα τόσο απλά τόσο sexy!