Μυστικά για να διαρκεί περισσότερο το άρωμά σου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Μυστικά για να διαρκεί περισσότερο το άρωμά σου

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Η αίσθηση και η μυρωδιά καθαριότητας που έχουμε μόλις τελειώσουμε το μπάνιο μας είναι κάτι που θα θέλαμε να διατηρείται όλη μέρα. Μπορούμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο ακολουθώντας μερικά μικρά μυστικά.

Βάλε το άρωμά σου αμέσως μετά το ντους
Το άρωμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και παραμένει έντονο όταν απλώνεται σε ελαφρώς υγρό και ζεστό δέρμα. Aρωματίσου λοιπόν αμέσως μόλις βγεις από το ντους και αν διαθέτεις και τη body lotion της σειράς του αρώματός σου, εφάρμοσέ την πριν βάλεις το άρωμά σου.

Τι να προσέξεις αν έχει ξηρό δέρμα
Τα αρώματα δεν αναδεικνύονται στο ξηρό δέρμα. Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα άπλωσε μια ενυδατική λοσιόν πριν φορέσεις το άρωμά σου. Φρόντισε όμως αυτή η κρέμα να μην είναι αρωματισμένη. Προτίμησε ένα προϊόν χωρίς άρωμα ώστε να μην αλλοιωθεί η μυρωδιά του δικού σου αρώματος.

Σε ποια σημεία να τοποθετήσεις το άρωμα
Τα πιο κατάλληλα σημεία του σώματος για να ψεκάσεις το άρωμά σου είναι τα σημεία παλμού. Αυτά είναι οι καρποί, ο λαιμός και οι λοβοί των αυτιών. Προσπάθησε να μην πέσει άρωμα στα μαλλιά σου γιατί κάτι τέτοιο θα στεγνώσει τα μαλλιά σου καθώς τα περισσότερα αρώματα περιέχουν αλκοόλ.