Ξύπνησες κουρασμένη; To μακιγιάζ που θα σε κάνει να φανείς ξεκούραστη - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Ξύπνησες κουρασμένη; To μακιγιάζ που θα σε κάνει να φανείς ξεκούραστη

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Σε όλες μας έχει τύχει να μην κοιμηθούμε καλά και μόλις ξυπνήσουμε η κούραση να είναι εμφανής στο πρόσωπό μας. Διάβασε παρακάτω μερικά tips για το μακιγιάζ σου για να αποκτήσεις άμεσα ξεκούραστη όψη.

Nude μολύβι ματιών
Αντί να εφαρμόσεις ένα μαύρο μολύβι στα μάτια προτίμησε ένα σε nude απόχρωση και άπλωσέ το στην κάτω υγρή γραμμή του ματιού σου. Με αυτό τον τρόπο το λευκό των ματιών σου θα τονιστεί και το βλέμμα σου θα φανεί αμέσως πιο ξεκούραστο.

Corrector & concealer
Είναι πολύ πιθανό οι μαύροι κύκλοι σου να είναι πιο έντονοι και μόνο το concealer να μην είναι αρκετό. Εφάρμοσε ένα corrector σε μικρή ποσότητα μόνο στην περιοχή που υπάρχει δυσχρωμία και στη συνέχεια άπλωσε το concealer σου.

Ρουζ
Το χρώμα του ρουζ είναι αυτό που θα καθορίσει πόσο φρέσκο θα φαίνεται το πρόσωπό σου. Εφάρμοσε στα μήλα του προσώπου ένα ρουζ σε ροζ απόχρωση και απόφυγε το bronzer.

Highlighter
Αν η επιδερμίδα σου δείχνει άτονη χρησιμοποίησε λίγο highlighter σε «στρατηγικά» σημεία χωρίς υπερβολές. Μπορείς να το εφαρμόσεις ψηλά στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια και στη γέφυρα της μύτης.