Ξέρεις τι είναι το bleached eyebrow; - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Ξέρεις τι είναι το bleached eyebrow;

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Παρόλο που η συγκεκριμένη τάση έχει κατακλύσει τα social media η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζει σε όλες μας. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των beauty girls που υιοθετούν όλα τα νέα trends και θέλεις να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα με το μακιγιάζ σου, μπορείς να δοκιμάσεις το bleached eyebrow χωρίς φυσικά να χρησιμοποιήσεις οξυζενέ.

Τα μόνα προϊόντα μακιγιάζ που θα χρειαστείς ένα corrector και ένα concealer. Το πρώτο βήμα είναι να ακουμπήσεις το βουρτσάκι φρυδιών στο corrector. Να είσαι προσεκτική με όμως με τη ποσότητα που θα πάρει το βουρτσάκι γιατί είναι προτιμότερο να βάλεις λίγο στην αρχή κι αν χρειαστεί να προσθέσεις.

Στη συνέχεια χτένισε τα φρύδια σου με το βουρτσάκι προς την αντίθετη κατεύθυνση της τρίχας κι έπειτα προς την φυσική κατεύθυνσή της. Ήδη με αυτές τις κινήσεις τα φρύδια σου θα πρέπει να έχουν αλλάξει χρώμα. Για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία ακολούθησε τα ίδια βήματα, αλλά αυτή τη φορά με το concealer και χτένισε τα φρύδια σου μόνο προς την φυσική φορά της τρίχας.