Κορεάτικη ομορφιά: Tips για να τη πετύχεις - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Κορεάτικη ομορφιά: Tips για να τη πετύχεις

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερες επιρροές από τη Κορέα στα beauty trends. Ένα από τα πιο εξεζητημένα μακιγιάζ που πρωταγωνιστούν στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς είναι το Korean makeup.

Αυτό που στην ουσία βλέπουμε σε αυτό το μακιγιάζ είναι να πρωταγωνιστεί η απλότητα και η φυσικότητα. Αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς όμως βαρύ και έντονο μακιγιάζ. Σε ένα τέτοιο μακιγιάζ θέλουμε μία επιδερμίδα καθαρή, χωρίς σημαδάκια και σίγουρα υγιής και λαμπερή. Σε αυτό εξειδικεύονται οι κορεάτες και έχουν μερικά από τα καλύτερα skincare προϊόντα της αγοράς. Εμείς σας έχουμε μερικά must tips κατευθείαν από την Κορέα.

-Το σαπούνι είναι ένα απαραίτητο προϊόν για τη βραδινή ρουτίνα, αλλά όχι για την πρωινή.

-Το πρωί είναι προτιμότερο να πλένουμε το πρόσωπο με σκέτο νερό, πράγμα που δεν θα το αφυδατώσει.

-Less is more. Και όταν λέμε less, δεν εννοούμε μόνο τις ποσότητες αλλά και τα προϊόντα. Όσα λιγότερα προϊόντα, τόσο πιο όμορφο natural αποτέλεσμα θα έχουμε.

-Όσα περισσότερα φυσικά προϊόντα χρησιμοποιούμε, τόσο πιο αψεγάδιαστη επιδερμίδα θα έχουμε. Αυτό αφορά τόσο την περιποίηση, όσο και το μακιγιάζ.

-Κάνουμε ντεμακιγιάζ μόλις μπούμε στο σπίτι για να αναπνεύσει το πρόσωπο μας και απλώνουμε κατευθείαν ενυδατική.

-Το βράδυ μία γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής είναι ότι πρέπει για να μας κρατήσει ενυδατωμένες για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα.