Κεφάλαιο Επίπεδη κοιλιά: Με αυτά τα tips θα την αποκτήσεις και εσύ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Κεφάλαιο Επίπεδη κοιλιά: Με αυτά τα tips θα την αποκτήσεις και εσύ

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018

Η πολυπόθητη, φλατ κοιλιά που καθεμία από εμάς θέλει και πόσο μάλλον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που τα μπάνια αποτελούν σχεδόν καθημερινή συνήθεια. Σήμερα σου έχω συγκεντρώσει τα πολυτιμότερα tips που αν ακολουθήσεις πιστά, θα αποκτήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα την κοιλιά που ονειρεύεσαι.

1. Αερόβια άσκηση
Όσο και αν βαριέσαι την γυμναστική, όσο και αν σιχαίνεσαι την αερόβια άσκηση (δεν είσαι και η μόνη μεταξύ μας) πρέπει να σου αποκαλύψω πως η αερόβια γυμναστική βοηθάει πολύ στην καταπολέμηση του σπλαχνικού λίπους. Με άλλα λόγια, αν εντάξεις στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα σου το τζόκινγκ για παράδειγμα, ο στόχος σου θα επιτευχθεί ακόμα πιο εύκολα.

2. Μείωσε την ζάχαρη
Δυστυχώς φίλες μου όσο και αν είμαστε φαν του παγωτού, της σοκολάτας και όλων αυτών των θερμιδοφόρων γλυκισμάτων, σας ενημερώνω ότι όχι μόνο μας προσθέτουν θερμίδες αλλά και επιβραδύνουν τον μεταβολισμό μας.

3. Νερό και τσάι: οι δυο σύμμαχοί σου
Το τσάι βοηθάει στο να κάψεις το λίπος της κοιλιάς χάρη στις αντιοξειδωτικές του ικανότητες, ενώ όσον αφορά το νερό, δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε το πόσο σημαντικό είναι για την συνολική ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας.

4. Προτιμήστε προϊόντα ολικής άλεσης
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνες, τα δημητριακά ολικής άλεσης βοηθάνε στην καύση του λίπους και τα άτομα που καταναλώνουν τουλάχιστον δυο μερίδες δημητριακών ολικής άλεσης ημερησίως έχουν 10 τις εκατό λιγότερο σπλαχνικό λίπος.