Ημέρα της μητέρας: Τι δώρο να της πάρεις - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Ημέρα της μητέρας: Τι δώρο να της πάρεις

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Η μέρα που γιορτάζει ίσως το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου πλησιάζει κι εσύ σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι τι δώρο να της πάρεις. Παρακάτω θα βρεις ορισμένες beauty επιλογές που σίγουρα θα την ενθουσιάσουν.

#1: Κρέμα προσώπου με αντηλιακή προστασία
Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι σίγουρα η μαμά σου θα θέλει να αλλάξει την κρέμα προσώπου της και να προμηθευτεί μία που να έχει αντηλιακή προστασία. Γιατί λοιπόν να μην της την κάνεις εσύ δώρο γλιτώνοντάς της χρόνο και χρήματα;

#2: Κραγιόν
Πάντα κλασσικό, πάντα χρήσιμο και σίγουρα απαραίτητο για κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας. Προτίμησε να της αγοράσεις ένα κόκκινο καθώς είναι all time classic και πολύ shic. Μην το φοβηθείς λόγω καλοκαιριού καθώς παραμένει και τώρα ένα must χρώμα, που η μαμά σου σίγουρα θα φοράει καθημερινά!

#3: Σανδάλια
Τι πιο καλοκαιρινό και όμορφο από ένα ζευγάρι πέδιλα/σανδάλια; Η μητέρα σου σίγουρα θα εκτιμήσει ένα όμορφο καλοκαιρινό άνετο ζευγάρι σανδάλια που θα τα φοράει καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ, και κυρίως αν τα έχει επιλέξει το μονάκριβο παιδί της!

#4: Άρωμα
Μπορείς είτε να της πάρεις την κλασσική αγαπημένη της επιλογή ή κάτι διαφορετικό για να δοκιμάσει, ίσως κάτι πιο φρέσκο, νεανικό μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι και λίγη δροσιά είναι απαραίτητη!

#5: Τσάντα
Προτίμησε να της αγοράσεις μια τσάντα καλοκαιρινή, ίσως και ψάθινη που αποτελεί must αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού. Φρόντισε να ταιριάζει με το στυλ της ώστε να απογειώσει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις.

Μέσα στην τσάντα δώρου πρόσθεσε μια καρτούλα με δικές σου προσωπικές ευχές που σίγουρα θα απογειώσει την επιλογή σου!