Φρέσκια και δροσερή χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Φρέσκια και δροσερή χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022
από την Στεφανία Ρουμπάκη

Γίνεται να φαίνεσαι φρέσκια και ανανεωμένη το πρωί χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Η απάντηση είναι ναι! Αν λοιπόν βαριέσαι τη διαδικασία του make up, τότε αυτός ο οδηγός που θα διαβάσεις παρακάτω γράφτηκε για εσένα! Εφαρμόζοντάς τον, θα εκπλαγείς και εσύ η ίδια με το αποτέλεσμα.

Αρχικά, θα πρέπει να είσαι συνεπής με την ενυδάτωση. Φρόντισε την επιδερμίδα σου επιλέγοντας τη σωστή κρέμα που καλύπτει τις ανάγκες σου.

Με ένα face roller κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου. Αυτό το μικρό beauty gadget (που αν δεν έχεις προμηθευτεί ακόμα, μάλλον θα πρέπει να το αποκτήσεις άμεσα) χαλαρώνει τους μυς του προσώπου και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να λάμπει.

Αν απεχθάνεσαι τη mascara, γύρισε τις βλεφαρίδες σου με το ειδικό ψαλιδάκι ώστε να αποκτήσεις ένα sexy βλέμμα. Επίσης μπορείς να εφαρμόσεις κάποιο serum στις βλεφαρίδες σου που θα τις ενδυναμώσει και ταυτόχρονα θα τις τονώσει.

Τέλος, τα μαλλιά ολοκληρώνουν την εικόνα και αποτελούν τη δύναμη κάθε γυναίκας, οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο, είναι απλά να τα λούσεις και να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά. Με αυτό το τρόπο θα έχεις μια φρέσκια και νεανική εμφάνιση.