Έτσι φροντίζω τις ξανθιές μου ανταύγειες - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Έτσι φροντίζω τις ξανθιές μου ανταύγειες

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Συχνά με ρωτάτε για το πώς διορθώνω το χρώμα σε μεμονωμένες ανταύγειες που έχουν κιτρινίσει, όταν για λόγους δουλειάς δεν προλαβαίνω να επισκεφτώ τον αγαπημένο μου colorist Νικόλα Βιλλιώτη.

Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Όσες από εσάς ανήκετε στη δική μου κατηγορία, δηλαδή επιλέγετε εδώ και χρόνια ανταύγειες σε ξανθό χρώμα, θα έχετε παρατηρήσει το εξής πρόβλημα. Είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, μετά τον πρώτο μήνα κάνουν την εμφάνισή τους κίτρινες αποχρώσεις. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις πιο σκούρες, τις καστανόξανθες από τις ανταύγειες. 

Κι όμως υπάρχει DIY λύση!

Το silver σαμπουάν! Και θα μου πεις τώρα... αυτό ήδη το ήξερες. Διάβασε όμως προσεκτικότερα. Το θέμα δεν είναι να λουστείς με αυτό σε ολόκληρο το κεφάλι σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαθεί οι διχρωμία, δηλαδή οι διπλές ανταύγειες. Τα μαλλιά ναι μεν θα αποκτήσουν ψυχρό ξανθό αλλά θα κάνουν άσχημη αντίθεση με τη ρίζα σου. (Silver σαμπουάν θα βρεις από κομμωτήρια μέχρι και super market)

Έξυπνα και οικονομικά λοιπόν, καταφέρνεις να παρατείνεις το ραντεβού στον colorist και τα ξανθά σου μαλλιά να διατηρούν το ξανθό χρώμα που τόσο αγαπάς.