Άρωμα με διάρκεια - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Άρωμα με διάρκεια

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022
από την Στεφανία Ρουμπάκη

Ένα άρωμα μπορεί να σου θυμίσει ευχάριστες αναμνήσεις και να σε γεμίσει χαμόγελα, πέρα από αυτό όμως όλες μας θέλουμε να μυρίζουμε υπέροχα και να τραβάμε την προσοχή όσων βρίσκονται γύρω μας.  Η μυρωδιά είναι το αποτύπωμα που χαρακτηρίζει την προσωπικότητα σου. Πώς θα καταφέρεις όμως να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το άρωμά σου; Συγκεντρώσαμε λοιπόν μια λίστα με συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να μην έχεις το άρωμά σου διαρκώς μέσα στην τσάντα σου.

Αρωματίσου μετά το ντους

Αυτή είναι πιο κατάλληλη στιγμή διότι μετά από ένα ντους, οι πόροι είναι ανοιχτοί, κάτι που βοηθά να κλειδώσεις το άρωμά σου. Η υγρασία στο δέρμα δρα ως δεσμευτικός παράγοντας.

Spritz, ομίχλης

Θα έχεις δει σίγουρα σε κάποιες γαλλικές ταινίες τις πρωταγωνίστριες να περνούν μέσα από ένα σύννεφο αρώματος. Μη το κάνεις, δεν αποφέρει αποτελέσματα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σπαταλάς άσκοπα το άρωμά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ψεκάσεις απευθείας στο γυμνό δέρμα σου και να αφήσεις το άρωμα να απορροφηθεί.

Αρωμάτισε στα σημεία που χτυπάει ο παλμός

Στόχευσε τα σημεία του σφυγμού σου όπως οι καρποί, ο λαιμός, μέσα στους αγκώνες και πίσω από τα αφτιά. Αν αναρωτιέσαι τι σχέση έχουν τα αφτιά και οι αγκώνες με το άρωμα, οι ειδικοί απαντούν. Τα σημεία παλμών είναι εκεί που το δέρμα είναι πιο λεπτό. Έτσι, αυτές οι περιοχές είναι πολύ πιο ζεστές από το υπόλοιπο σώμα σου και αυτό βοηθά στη διάχυση του αρώματος.

Μην ξεχνάς την ενυδατική σου

Πριν εφαρμόσεις το άρωμα σου βάλε μια ενυδατική κρέμα ή ιδανικά βάλε τη κρέμα από τη σειρά του αρώματός σου.

Extra Tip: Μην αποθηκεύεις το άρωμα σου στο μπάνιο όσο βολικό και αν είναι αυτό. Προτίμησε μέρη σκοτεινά και ξηρά.