Τι πρέπει να προσέξεις στην πρόβα για το νυφικό μακιγιάζ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Τι πρέπει να προσέξεις στην πρόβα για το νυφικό μακιγιάζ

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Έπειτα από δύο χρόνια covid περιορισμούς, έφτασε η στιγμή κάθε χαρά στη ζωή μας να γιορταστεί όπως της αξίζει. Και πιο μεγάλη χαρά από το γάμο σου δεν υπάρχει.
Σήμερα θα σου πούμε τι πρέπει να προσέξεις στην πρόβα του μακιγιάζ για τον γάμο σου, ώστε να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Να είσαι προνοητική
Κλείσε το πρώτο δοκιμαστικό μακιγιάζ τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν από τον γάμο.

Να φορέσεις λευκά ρούχα
Κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ καλό θα είναι να φοράτε μπλούζα σε λευκό χρώμα ή κάποιο χρώμα κοντά σε αυτό του φορέματος που έχετε επιλέξει. Τα πολύχρωμα ρούχα επηρεάζουν το αποτέλεσμα, με συνέπεια να δυσκολευτείς να αξιολογήσεις το make-up και κατ’ επέκταση να καταλήξεις στην τελική σου εικόνα.

Να είσαι χτενισμένη

Κανένα μακιγιάζ δεν μπορεί να αναδειχθεί όταν τα μαλλιά μας είναι ατημέλητα. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να συνδυάσεις την πρόβα νυφικού χτενίσματος με εκείνη του μακιγιάζ, φρόντισε να έχεις χτενίσει τα μαλλιά σου έτσι ώστε να μπορέσεις αντιληφθείς το αποτέλεσμα στο σύνολό του.

Περιποιήσου το δέρμα σου
Όσο ακριβό και αξιόπιστο είναι ένα προϊόν μακιγιάζ, δεν μπορεί να προσαρμοστεί ιδανικά σε ένα αφυδατωμένο και παραμελημένο δέρμα. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να επισκεφθείς την αισθητικό σου για μια περιποίηση λίγες ημέρες πριν τo δοκιμαστικό μακιγιάζ για γάμο, μπορείς την προηγούμενη ημέρα να κάνεις ένα ελαφρύ peeling και μια μάσκα ενυδάτωσης στο σπίτι, ώστε να προετοιμάσεις τον καμβά σου για το bridal makeup.

Πάρε μαζί σου φωτογραφίες
Πριν την επίσκεψή σου στον make-up artist για την πρόβα του νυφικού σου μακιγιάζ, φρόντισε να συλλέξεις μερικές φωτογραφίες από μακιγιάζ νύφης (π.χ. από το Pinterest) με το στυλ που σου αρέσει. Έτσι, θα βοηθήσεις τον/την make up artist να καταλάβει ακριβώς πώς ονειρεύεσαι το νυφικό σου μακιγιάζ και εκείνος/η θα σε κατευθύνει σχετικά με το τι θα ταίριαζε σε εσένα, προκειμένου να αποδώσει το ιδανικό για εσένα bridal look.