Αφαίρεσε τα μαύρα στίγματα στο σπίτι με τον πιο εύκολο τρόπο - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Αφαίρεσε τα μαύρα στίγματα στο σπίτι με τον πιο εύκολο τρόπο

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019

Μπορεί να λατρεύουμε τις μάσκες καθαρισμού, όμως η αλήθεια είναι πως λίγες καταφέρνουν να καθαρίσουν πραγματικά την επιδερμίδα μας και να αφαιρέσουν και τα τελευταία μαύρα στίγματα. Αυτό που θα καθαρίσει πραγματικά την επιδερμίδα σου είναι μία επίσκεψη στον αισθητικό ή να κάνεις ένα σωστό καθαρισμό μόνη σου στο σπίτι. Πως θα το κάνεις αυτό. 

Για αρχή σιγουρέψου πως έχει αρκετή ελεύθερη ώρα στη διάθεση σου. Στη συνέχεια κάνε ένα ζεστό και χαλαρωτικό ντουζάκι που θα ανοίξει τους πόρους σου, μόλις βγεις άπλωσε μία λεπτή στρώση από την ενυδατική σου κρέμα στα σημεία που έχει μαύρα στίγματα για να κρατήσεις την περιοχή πιο απαλή και να σφραγίζεις τη θερμότητα στην επιδερμίδα σου. Πάρε μία πετσέτα την οποία θα έχει μουλιάσει σε ζεστό νερό και κάλυψε τα σημεία με τα μαύρα στίγματα με αυτή για 5 λεπτά. 

Στο ενδιάμεσο καθάρισε πολύ καλά τα χέρια με κάποιο αντισηπτικό και πάρε λίγο χαρτί για την διαδικασία μετά. Μόλις περάσουν τα 5 λεπτά μπορείς να αρχίσεις να πιέζεις την περιοχή με προσοχή, καλό είναι να μην έρχονται τα δάχτυλα σας πολύ κοντά, ενώ για να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα με τα νύχια σου μπορείς να κάνεις την διαδικασία με λίγο χαρτί.

 

Μόλις τελειώσεις την διαδικασία και έχεις αφαιρέσει όλα τα μαύρα στίγματα, καθάρισε την περιοχή με ένα toner που δεν περιέχει αλκοόλ και άπλωσε μία καταπραϋντική μάσκα που θα κλείσει τους πόρους και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα.