7 ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

7 ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018

Κορίτσια μου, τί πιο ανανεωτικό από μια αλλαγή στα μαλλιά; Αφήστε, λοιπόν, το έντονο χάλκινο, το γλυκό μελί της Beyonce, το βαθύ σοκολατί της Meghan Markle να σας πείσουν να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας! Πάμε να δούμε τί μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το χειμώνα.

 

Μελί

Για τα καστανά και καστανόξανθα κορίτσια μας, οι καλοκαιρινές ανταύγειες μπορούν να σκουρύνουν το χειμώνα με βαθύ καραμελέ και μελί αποχρώσεις. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει, γιατί σας προσφέρει μια βαθύτερη και πιο ζεστή απόχρωση.

Γλυκό καραμελέ

Ο τόνος αυτός ταιριάζει απόλυτα στις πιο μελαχρινές, όπως η Anne Hathaway, καθώς το πλούσιο χρώμα της καραμέλας δίνει μια πιο ζεστή, cozy εμφάνιση στο υπέροχο σοκολατί μαλλί.

Λαμπερό ξανθό

Οι ξανθές μπορούν να τολμήσουν ακόμα πιο ξανθό χρώμα τους χειμερινούς μήνες ανοίγοντας της ρίζα, καθώς δεν υπάρχει ο ήλιος για να γίνει αυτό το φυσικό «ξάνοιγμα».

Σκούρο σοκολατί

Τους πιο κρύους μήνες, είναι πολύ ενδιαφέρον οι μελαχρινές να υιοθετούν αυτή την απόχρωση, καθώς τους χαρίζει περισσότερη διάσταση στα μαλλιά τους.

Έντονο χάλκινο

Για τις κοκκινομάλλες, απογειώστε τα υπέροχα μαλλιά σας προσθέτοντας βαθιές κόκκινες και burgundy ανταύγειες. Σκεφτείτε τις υπέροχες Debra Messing και  Emma Stone.

Βαθύ κεχριμπαρένιο

Κεχριμπαρένια και μελί highlights θα ζεστάνουν τα καστανά μαλλιά.Είναι υπέροχο για το χειμώνα, καθώς δίνει ένα φως, ενώ παράλληλα διατηρείται και το κλασικό καστανό μαλλί.

Πλούσιο εσπρέσσο

Όχι δεν αναφέρομαι στον καφέ, αλλά στην εκπληκτική απόχρωσή του, η οποία είναι μια φοβερή επιλογή για τις μελαχρινές.