5 έξυπνα hacks για το καλοκαίρι! - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

5 έξυπνα hacks για το καλοκαίρι!

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Το καλοκαίρι έχει φτάσει αισίως και είμαστε έτοιμοι να ξεχυθούμε στις παραλίες. Πριν, όμως φύγουμε για διακοπές και ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας, ας μάθουμε κάποια tips που θα κάνουν το καλοκαίρι μας εύκολο και “ανώδυνο”.


Πόσο εκνευριστικό είναι που κολλάει η άμμος στα πόδια μας στη παραλία; Μπορούμε με ένα βήμα να το ξεχάσουμε. Αν έχουμε ταλκ στο νεσεσέρ της παραλίας θα τραβήξει την υγρασία από το νερό και η άμμος θα φύγει τόσο εύκολα από το δέρμα σου.


Το καλοκαίρι αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώνουν φυσικά. Κάποια φορά, όμως, που θα θέλουμε να κάνουμε κάποιο χτένισμα και πρέπει να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας με το πιστολάκι, the struggle is real.Ο ζεστός αέρας από το πιστολάκι, μας κάνει να αναθεματίζουμε. Λίγο αποσμητικό στον αυχένα πριν ξεκινήσουμε το στέγνωμα και όλα καλά!


Πόσες φορές έχεις καεί από τον ήλιο αλλά το after sun δεν έχει κάνει τίποτα; Προετοίμασε και έχε στην κατάψυξή σου παγάκια από τζελ φυτού αλόης και όχι μόνο θα ανακουφίζεσαι από το κάψιμο αλλά παράλληλα θα δροσίζεσαι.


Τα ξυραφάκια το καλοκαίρι παίρνουν φωτιά, τα χρησιμοποιούμε συνέχεια κι αυτά σκουριάζουν. Δυο σταγόνες λάδι στο ξυραφάκι για να συνεχίσει να είναι κοφτερό και σαν καινούργιο.


Οι ερεθισμοί στο μπικίνι είναι αναπόφευκτοι το καλοκαίρι. Χρησιμοποιώντας, όμως, παγωμένα σακουλάκια από χαμομήλι αφού τα βράσεις πρώτα, θα δώσεις τέλος στο κοκκίνισμα και τους αντιαισθητικούς ερεθισμούς.