4 τρόποι για να αποκτήσεις λεπτή μέση - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

4 τρόποι για να αποκτήσεις λεπτή μέση

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Θέλεις να αποκτήσεις μέση-δαχτυλίδι αλλά ούτε η διατροφή ούτε η τακτική άσκηση σού έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα; Μερικές απλές αλλά σημαντικές αλλαγές στο lifestyle σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου άμεσα.

Κοιμήσου 8 ώρες σε καθημερινή βάση. Ένας καλός και ποιοτικός ύπνος είναι μία βασική προϋπόθεση για να λειτουργεί σωστά ο μεταβολισμός σου.

Φρόντισε να συμπεριλάβεις στη διατροφή σου λαχανικά και φρούτα αφού θα σου προσφέρουν την αίσθηση του κορεσμού με ελάχιστες θερμίδες.

Μην κάθεσαι διαρκώς σε μία καρέκλα. Κινητοποιήσου. Χρησιμοποίησε τις σκάλες όταν είναι εφικτό και αν είσαι τυχερή και μένεις κοντά σε κάποιο πάρκο εκμεταλλεύσου το και βγες για ένα 20λεπτο καθημερινό περπάτημα.

Προσπάθησε να μειώσεις το άγχος σου. Το ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά καλό θα ήταν να κάνεις μία προσπάθεια. Κλείσε το κινητό σου για κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα, βάλε δυνατά την αγαπημένη σου μουσική και χόρεψε ξέφρενα μέσα στο σαλόνι σου, διάβασε ένα βιβλίο ή κάνε 10 λεπτά διαλογισμό κάθε πρωί.