Το καθημερινό μου μακιγιάζ

Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018

Το καθημερινό μου μακιγιάζ

Τα μηνύματά σας στο Instagram σχετικά με το καθημερινό μου μακιγιάζ είναι άπειρα και παρ’ ότι σας έφτιαξα ένα αναλυτικό βίντεο στο Youtube channel μου, οι ερωτήσεις σας δε σταματούν. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να σας γράψω και ένα ολόκληρο άρθρο αφιερωμένο σε αυτό, ώστε να μη μείνει καμία απορία σας αναπάντητη.

Το καθημερινό μου μακιγιάζ

Σε καθαρό πρόσωπο ξεκινάω απλώνοντας την ενυδατική και έπειτα την αντηλιακή μου κρέμα. Επόμενο βήμα το primer, για να παραμείνει η επιδερμίδα μου ενυδατωμένη καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Περνάω στο makeup, το οποίο εφαρμόζω με τα δάχτυλα μου, όπως κάνουμε με την ενυδατική, ώστε να ελέγχω καλύτερα την ποσότητα και να δημιουργώ ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Σειρά έχει το concealer, το οποίο επίσης απλώνω με τα χέρια, για φως κάτω από τα μάτια και για να καλύψω μικρές ατέλειες. Στη συνέχεια, με ένα πινέλο τοποθετώ πολύ λίγη ποσότητα από την αγαπημένη μου αντηλιακή σε μορφή πούδρας της Shiseido. Η βάση μου είναι έτοιμη!

Το καθημερινό μου μακιγιάζ

Προχωράω με το ρουζ, με σκοπό να επαναφέρω το ροδαλό χρώμα στην επιδερμίδα μου και μετά εφαρμόζω την τερακότα. Συνεχίζω τονίζοντας ελαφρά τα φρύδια μου με ένα μολύβι.

Μπορεί το πρωί να αποφεύγω τις σκιές ματιών, άλλα δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς μολύβι. Τοποθετώ μαύρο μολύβι ρίζα – ρίζα στις βλεφαρίδες μου μόνο στο επάνω βλέφαρο. Με κάνει αμέσως να φαίνομαι πιο ξεκούραστη και το βλέμμα μου να δείχνει πολύ πιο έντονο.

Μένει να βάλω μάσκαρα και τέλος κραγιόν. Για την ακρίβεια, όσον αφορά τα χείλη, ξεκινάω με μολύβι χειλιών, συνεχίζω με το αγαπημένο μου All day lip color της Seventeen στην απόχρωση 02 και ολοκληρώνω το μακιγιάζ μου με το forever crash μου Shy Girl της Mac και αυτό είναι...

Το καθημερινό μου μακιγιάζ

Είμαι πανέτοιμη να ξεκινήσω το τρέξιμο της  ημέρας, χωρίς να αγχώνομαι για το μακιγιάζ μου, αφού ξέρω ότι όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα είναι σταθερά και θα παραμείνουν στη θέση τους μέχρι και το βράδυ. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula