Το Face Icing αποτελεί το πιο hot skincare trend

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Το Face Icing αποτελεί το πιο hot skincare trend

Τη δεκαετία του 1990, το top model Linda Evangelista μοιράστηκε το pre-shootings tip της, σύμφωνα με το οποίο έτριβε απαλά την under-eye περιοχή με ένα παγάκι εξηγώντας πως έτσι ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και περιορίζει τους έντονους μαύρους κύκλους. 

Η τεχνική του face icing είναι τόσο απλή που χρειάζεται μόνο ένα υλικό, που όλοι διαθέτουμε στο σπίτι μας, τα παγάκια, και μπορεί να γίνει οποτεδήποτε επιθυμούμε.

Πως γίνεται;
Παίρνετε ένα σχετικά μεγάλο παγάκι ή δύο μικρά και τρίβετε με απαλές κινήσεις το σημείο κάτω από τα μάτια, όπου παρατηρείτε πρήξιμο ή έντονο πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους. Καλό είναι να μην επιμείνετε για αρκετή ώρα στην περιοχή, 5 λεπτά κάτω από κάθε μάτι αρκούν. Μάλιστα, εάν έχετε hangover η εάν έχετε ξενυχτίσει δουλεύοντας, το face icing είναι η ιδανική τεχνική για εσάς. 

Το Face Icing αποτελεί το πιο hot skincare trend

Με το face icing μπορείτε να μειώσετε τις φλεγμονές στο πρόσωπο, καθώς και το πρήξιμο. Το κρύο συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και το σώμα αντιδρά στη συνέχεια στέλνοντας αίμα στην περιοχή. Βοηθά, επίσης, στην επιφανειακή σύσφιγξη του δέρματος. 

Εxtra Tip: Εάν δεν αντέχετε το τόσο κρύο στα μάτια σας, τυλίξτε το παγάκι με γάζα ή και με το μαντηλάκι που έχετε για τον καθαρισμό των γυαλιών οράσεως ή των γυαλιών ηλίου σας. Στη συνέχεια τρέξτε το παγάκι πάνω από το πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο παίρνετε το κρύο χωρίς το πάγωμα. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula