Θες να ξυπνάς με τέλεια μαλλιά το πρωί; Υπάρχουν μικρές συνήθειες που θα κάνουν τη διαφορά!

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Θες να ξυπνάς με τέλεια μαλλιά το πρωί; Υπάρχουν μικρές συνήθειες που θα κάνουν τη διαφορά!

Όλες έχουμε ξυπνήσει το πρωί με μπερδεμένα, φριζαρισμένα και ταλαιπωρημένα από τον ύπνο μαλλιά. Η διαδικασία για τέλεια μαλλιά το πρωί, πρέπει λοιπόν να μάθεις πως ξεκινά από τις μικρές συνήθειές σου πριν τον ύπνο! 

Αυτές είναι οι 5 καλύτερες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις, για τέλεια μαλλιά το πρωί… 

Στέγνωσέ τα
Όταν ξαπλώνεις με βρεγμένα μαλλιά μπορεί το πρωί να ξυπνήσεις με φριζάρισμα. Αν κάνεις μπάνιο το βράδυ, ξέμπλεξε και στέγνωσε τα μαλλιά σου πριν κοιμηθείς και το πρωί θα διαπιστώσεις πόσο καλά έπραξες.

Βάλε μάσκα μαλλιών
Η νύχτα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να βάλεις στα μαλλιά σου μια μάσκα θρέψης και να την αφήσεις να δουλέψει για πολλές ώρες. Άπλωσε τη μάσκα στα μαλλιά πριν ξαπλώσεις και λούσε τα όταν σηκωθείς το πρωί. Θα είναι πιο λαμπερά από ποτέ και θα «στρώνουν» υπέροχα. 

Άλλαξε μαξιλαροθήκη 
Μια μαξιλαροθήκη με ελάχιστες φθορές στην υφή της θα μπορούσε να είναι η αιτία πίσω από κάθε φορά που αναγκάζεσαι να πιάσεις τα μαλλιά σου αλογοουρά γιατί δεν στρώνουν με τίποτε! Αν τα μαλλιά σου δεν γλιστρούν απαλά κάθε φορά που κινείσαι στον ύπνο σου, θα ξυπνήσεις με φριζάρισμα και τρίχες που θα πετάνε ανεξέλεγκτες. 

Θες να ξυπνάς με τέλεια μαλλιά το πρωί; Υπάρχουν μικρές συνήθειες που θα κάνουν τη διαφορά!

Χτενίσου στον ύπνο σου 
Αν δεν έχεις χρόνο να χτενίζεις τα μαλλιά σου κάθε πρωί, κοιμήσου με ένα έξυπνο χτένισμα και θα ξυπνήσεις έτοιμη! Δύο ιδανικές επιλογές: γαλλική κοτσίδα για μπούκλες σαν να βγήκες από τη θάλασσα ή ένας ψηλός κότσος μπαλαρίνας για όμορφο σπαστό look. 

Βάλε dry shampoo 
Μπορεί να συνηθίζεις να βάζεις dry shampoo στα μαλλιά σου πριν βγεις από την πόρτα το πρωί, όσο περισσότερο όμως το αφήνεις στις ρίζες σου, τόσο περισσότερα έλαια θα απορροφήσει. Την επόμενη φορά που δεν θα έχεις χρόνο να λουστείς, ψέκασε ένα ξηρό σαμπουάν πριν ξαπλώσεις και μην το αφαιρέσεις. Το πρωί, κάνε μασάζ στις ρίζες και ψέκασε άλλη μια δόση αν χρειάζεται. Το πιθανότερο όμως είναι ότι τα μαλλιά σου θα έχουν τον όγκο που θέλεις και καθόλου λιπαρότητα.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula