Τα χρώματα που θα επιλέξετε πιο πολύ αυτό το φθινόπωρο στα outfit σας

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Τα χρώματα που θα επιλέξετε πιο πολύ αυτό το φθινόπωρο στα outfit σας

Εκτός από το μακιγιάζ, μεγάλη μου αγάπη είναι και η μόδα, και δε θα μπορούσα να μη μοιραστώ μαζί σας τις πιο in χρωματικές επιλογές του φθινοπώρου.

Γκρι
Το γκρι εκτός από ότι είναι πολύ αγαπημένο μου χρώμα, τώρα το φθινόπωρο θα αποτελέσει μία must επιλογή. Η ουδετερότητα του μας αφήνει να παίξουμε με πιο έντονα αξεσουάρ και να δημιουργήσουμε το δικό μας styling.

Royal μπλε
Το μπλε είναι ένα χρώμα πολύ εμβληματικό χρώμα, που προσθέτει στυλ στις εμφανίσεις μας.  Η κλασικότητα του χρώματος, η ηρεμία και η ισορροπία που αποπνέει, μάς δίνουν τη δυνατότητα να πειραματιστούμε ακόμη περισσότερο, δημιουργώντας πρωτότυπους συνδυασμούς.

Τα χρώματα που θα επιλέξετε πιο πολύ αυτό το φθινόπωρο στα outfit σας

Μπεζ
Η παλέτα του μπεζ για το φετινό φθινόπωρο, προτείνει ανοιχτές ζαχαρί και ροζ αποχρώσεις, ενώ καλύπτει ένα ευρύ φάσμα που περιλαμβάνει το καμηλό και το χρώμα της άμμου, καθώς και πιο φωτεινές καφέ αποχρώσεις. Ένα χρώμα που φοριέται εύκολα και χαρίζει απλότητα και κομψότητα σε κάθε γυναίκα.

Κόκκινο
Το κόκκινο είναι ένα έντονο και τολμηρό χρώμα. Οι πιο ζεστές αποχρώσεις του όμως θα φορεθούν πολύ φέτος το φθινόπωρο. Μπορείτε να επιλέξετε είτε ένα μονοχρωματικό σύνολο στο κόκκινο, είτε κάποια αξεσουάρ σε αυτό το χρώμα που θα δώσουν μία ωραία πινελιά στο ντύσιμό σας. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula