Τα tips που ακολουθώ όταν πακετάρω τα καλλυντικά μου

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Τα tips που ακολουθώ όταν πακετάρω τα καλλυντικά μου

Όλες μας δειλά δειλά έχουμε ξεκινήσει τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, τα τρίμερα για μπάνιο και χαλάρωση. Τι συμβαίνει όμως με το πακετάρισμα και συγκεκριμένα με το εκείνο των καλλυντικών μας; Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μια tricky διαδικασία ειδικά όταν επιλέγουμε σαν μέσο μεταφοράς το αεροπλάνο όπου υπάρχει και περιορισμός. Προσωπικά, έχω βρει μερικά tips που με έχουν βοηθήσει κι έτσι αποφεύγω δυσάρεστες συνέπειες όπως το να σπάσει η αγαπημένη μου παλέτα σκιών.

Βαμβάκι στην πούδρα
Και στη συσκευασία της πούδρας αλλά και στις παλέτες σκιών τοποθετώ βαμβακάκι, αυτό με το οποίο κάνω και το ντεμακιγιάζ μου. έτσι προστατεύω τα προϊόντα μου από τους κραδασμούς.

Τα tips που ακολουθώ όταν πακετάρω τα καλλυντικά μου

Λαστιχάκι στα liquid
Στα υγρά προϊόντα όπως Gloss, concealer, foundation βάζω ένα λαστιχάκι από την μια άκρη στην άλλη για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα χυθούν.

Διαχωρισμός στερεών- υγρών
Πέρα από το παραπάνω tip, σαν επιπλέον μέτρο τοποθετώ τα υγρά (σαμπουάν, άρωμα, λαδάκια, foundation) σε διαφορετικό νεσεσέρ. Έτσι αν χυθούν δεν θα λερώσουν  ούτε τα ρούχα ούτε τα υπόλοιπα καλλυντικά.

Τα tips που ακολουθώ όταν πακετάρω τα καλλυντικά μου

Πλαστικά travel size μπουκαλάκια
Προμηθεύομαι μπουκαλάκια πλαστικά τα οποία έχουν το ιδανικό μέγεθος κι εκεί βάζω τις κρέμες και τα καλλυντικά μου που είναι σε γυάλινη συσκευασία. Είναι επίσης ιδανικά και για το αεροπλάνο καθώς δεν ξεπερνούν τα 100ml.

Σελοφάν
Για τα πιο απαιτητικά καλλυντικά, όπως τα μανό, χρησιμοποιώ σελοφάν. Συγκεκριμένα, τα τυλίγω με μερικές στρώσεις πλαστικού,κι έτσι όχι μόνο ασφαλίζω τα καπάκια, αλλά και προστατεύω το προϊόν από κάποιο ατύχημα.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula