Τα tips μου για αποκριάτικο μακιγιάζ

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Τα tips μου για αποκριάτικο μακιγιάζ

Βρισκόμαστε στην καρδία των αποκριών και σίγουρα θέλουμε να εντυπωσιάσουμε σε κάποιο μασκέ πάρτι με την αμφίεσή μας. Το πιο σημαντικό για να το πετύχτετε είναι ένα καλό μακιγιάζ για να ολοκληρώσετε το σύνολό σας.

Θα σας δώσω μερικά tips για μακιγιάζ με βάση τις στολές σας. Εγώ διάλεξα τρείς διαφορετικές στολές που αγαπώ πολύ. Πιθανόν για την τελευταία Κυριακή των Αποκριών να διαλέξω και εγώ μία από τις παρακάτω.

Για όσες έχετε αποφασίσει να ντυθείτε γατούλα.
Σας έχω ήδη δείξει πώς να φτιάξετε “cat eyes”. Έντονο χρώμα σκιάς, κατά προτίμηση σε υγρή μορφή, έντονο eyeliner και μάσκαρα που να τονίζει το βλέμμα. Με απαλό μολύβι ζωγραφίστε στο πάνω μέρος των χειλιών δεξιά κι αριστερά τελίτσες και μετά τραβήξτε μερικές γραμμές κι από τις δυο πλευρές για να δημιουργήσετε το μουστάκι. Έπειτα με το μολύβι ζωγραφίστε το κάτω μέρος της μύτης σας και τονίστε τα χείλια είτε σε κόκκινες ή σε σκούρες αποχρώσεις αναλόγως με το είδος της γάτας που θα επιλέξετε!

Τα tips μου για αποκριάτικο μακιγιάζ

Για όσες επιλέξετε να γίνετε μια “Γκέισα”, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές μου.
Για να πετύχετε την λευκή επιδερμίδα της γκέισας θα χρειαστεί να μακιγιάρετε όλο σας το πρόσωπο με πολύ ανοιχτό μακιγιάζ και λευκή πούδρα. Το ρουζ πρέπει να είναι σε απαλή απόχρωση και να το εφαρμόσετε με απαλές κυκλικές κινήσεις. Τονίστε τα φρύδια σας και σβήστε τα έτσι ώστε να δημιουργηθεί φωτοσκίαση. Το μολύβι στα μάτια τοποθετήστε το έτσι ώστε να ακολουθεί την γραμμή των φρυδιών. Τα χείλη σας πρέπει να έχουν σχήμα καρδιάς γι΄αυτό εφαρμόστε έντονο κόκκινο κραγιόν στο κέντρο μόνο των χειλιών.

Τα tips μου για αποκριάτικο μακιγιάζ

Τέλος για εσάς που ξεχωρίζετε την δεκαετία του 30' και θέλετε να μεταμφιεστείτε σε “Τσάρλεστον”.
 Η μόδα της δεκαετίας του 30’ θέλει τις γυναίκες με λεπτά τοξωτά φρύδια. Επομένως τονίστε τα φρύδια σας χωρίς να τα σχηματίσετε πιο παχιά. Επιλέξτε απαλό ρουζ σε παστέλ απόχρωση και απαλές σκιές. Σχηματίστε στο κινητό βλέφαρο μια γραμμή με μαύρο μολύβι και τονίστε το βλέμμα σας με μάσκαρα και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες. Το κραγιόν που θα επιλέξετε να είναι όσο πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας.

Τα tips μου για αποκριάτικο μακιγιάζ

Και μην ξεχνάτε να είστε λαμπερές, κεφάτες κι έτοιμες για χορό.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula