Τα hair tips των stars που πρέπει να υιοθετήσεις

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Τα hair tips των stars που πρέπει να υιοθετήσεις

Τα μαλλιά είναι ένα ευαίσθητο θέμα για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι πάντα λαμπερή. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε λαμπερά, αν και πολλές φορές βαριόμαστε να ασχοληθούμε με αυτά. Εμείς έχουμε 3 stars που θα σου δώσουν απλές και εύκολες λύσεις για ένα good hair day.

Ξεκινάμε με την ενυδάτωσή τους πριν το λούσιμο
Μία μάσκα για τα μαλλιά είναι πλέον απαραίτητη, μιας και έχει ανοίξει ο καιρός και τα μαλλιά μας βρίσκονται εκτεθειμένα στον ήλιο αρκετά συχνά. Η Blake Lively έχει να μας προτείνει το δικό της αγαπημένο προϊόν για DIY μάσκες μαλλιών, που είναι η μαγιονέζα. Ένα άκρως ενυδατικό προϊόν που δίνει απίστευτη λάμψη και προστατεύει τη τρίχα από το να αφυδατωθεί με το σαμπουάν.

Τα baby hairs μετά το στέγνωμα
Είναι ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί να έχεις με την Gigi Hadid, η οποία όμως έχει βρει τη λύση στα πινέλα του μακιγιάζ. Συγκεκριμένα συνηθίζει να παίρνει ένα πινέλο προσώπου, να το ψεκάζει με λίγη λακ και να σπρώχνει προς τα πίσω κάθε ενοχλητική τριχούλα. 

Τέλος η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας
Εδώ θα μας δώσει την πιο εύκολη λύση η Lucy Hale, με ένα αρκετά απρόσμενο hack. Η ηθοποιός χρησιμοποιεί πολύ συχνά το face mist στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα ψεκάζει στις άκρες των μαλλιών της κάθε φορά που πιστεύει πως το χρειάζεται, συνήθως μετά από κάποιο styling που έχει χρησιμοποιήσει θερμότητα στα μαλλιά της.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula