Τα DO’s & DONT’s του νυφικού μακιγιάζ

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Τα DO’s & DONT’s του νυφικού μακιγιάζ

Αν μια εποχή του χρόνου είναι γεμάτη γάμους αυτή σίγουρα είναι το καλοκαίρι. Από την προσωπική μου εμπειρία γνωρίζω πόσο σας προβληματίζει το κομμάτι του νυφικού μακιγιάζ και μπορώ να το καταλάβω απόλυτα. Η αλήθεια είναι ότι η νύφη είναι η πρωταγωνίστρια εκείνης της ημέρας –sorry boys. Ελάτε να δούμε μαζί βασικά DO’s και DONT’s  του νυφικού μακιγιάζ. 

Τα DO’s & DONT’s του νυφικού μακιγιάζ

Ξεκινάμε με τα DO’s:

#1 Φροντίστε να είναι διαχρονικό
Η μέρα δεν ενδείκνυται για πειραματισμούς και εφαρμογή των τελευταίων trends. Στοχεύστε σε ένα διαχρονικό μακιγιάζ επιλέγοντας γήινες αποχρώσεις στα μάτια και ροζ – ροδακινί αποχρώσεις στα μήλα και τα χείλη σας.

#2 Πείτε ναι στη λάμψη
Αν δεν λάμπει η νύφη εκείνη την ημέρα τότε ποιος; Για να το πετύχετε απαραίτητη είναι μια βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα και φυσικά επιλογή των κατάλληλων προϊόντων. Βέβαια, προσοχή στις υπερβολές!

#3 Kάντε δοκιμές
Ένα step απαραίτητο, έτσι ώστε να είστε απολύτως σίγουρες ότι θα λατρέψετε το αποτέλεσμα και παράλληλα θα νιώθετε άνετα τόσο με τις υφές όσο και με τα χρώματα που επιλέξατε.

Τα DO’s & DONT’s του νυφικού μακιγιάζ

Ας δούμε τώρα και όσα δεν πρέπει να κάνετε a.k.a. τα DONT’s:

#1 Μην δοκιμάσετε κανένα νέο προϊόν ένα μήνα πριν το γάμο
Ένα λάθος που κάνουν πολλές νύφες στην προσπάθειά τους να είναι λαμπερές την μεγάλη μέρα είναι όταν μπαίνουν στην τελική ευθεία να δοκιμάζουν πολλά νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρετε αν ένα καλλυντικό θα προκαλέσει κάποια ανεπιθύμητη αντίδραση στην επιδερμίδα σας γι’ αυτό οι πειραματισμοί καλύτερα να γίνουν νωρίς.

#2 Μην χρησιμοποιήσετε προϊόντα που πιθανόν να «τρέξουν»
Αντίθετα, στόχος είναι να χρησιμοποιήσετε τα πιο σταθερά προϊόντα που θα παραμείνουν ανέπαφα όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

#3 Μην περιορίσετε το μακιγιάζ στο πρόσωπο
Φροντίστε να σβήσετε το foundation στο λαιμό, το ντεκολτέ, ακόμη και τα μπράτσα αν χρειαστεί. Είστε στο επίκεντρο μην το ξεχνάτε και γι’ αυτό πρέπει να είστε βέβαιες ότι θα είστε αψεγάδιαστες.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula