Τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις με το μακιγιάζ της παραλίας

Τρίτη, 11 Μαϊος 2021

Τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις με το μακιγιάζ της παραλίας

Θέλεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα και στην παραλία; Η αλήθεια είναι πως εγώ είμαι 100% υπέρ του natural look, αλλά αν αποφασίσεις να φορέσεις μακιγιάζ για τους δικούς σου λόγους, πρέπει να το κάνεις σωστά. 

Αν έχεις αποφασίσει να φορέσεις make up στην παραλία λοιπόν καλύτερα να επιλέξεις ένα αδιάβροχο προϊόν και ίσως λίγο πιο σκούρο από την επιδερμίδα σου, μέχρι και δύο τόνους πιο σκούρο. Άπλωσε μια πολύ μικρή ποσότητα στο πρόσωπο σου για να αποκτήσεις την επιθυμητή λάμψη. 

Η πούδρα είναι περιττή. Ειδικά αν πρόκειται να βουτήξεις στη θάλασσα ή στην πισίνα, πούδρα καλύτερα να μη φορέσεις, για ευνόητους λόγους. Ας την έχεις μαζί σου όμως για ένα φρεσκάρισμα μετά το μπάνιο. Οι περιοχές που θα απλώσεις λίγη πούδρα είναι η περιοχή Τ και η άκρη της μύτης σου για να μην αφήσεις τον ιδρώτα και την λιπαρότητα να στήσουν χορό στο πρόσωπό σου! 

Τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις με το μακιγιάζ της παραλίας

Περί ρουζ ο λόγος! H αλήθεια είναι πως στην παραλία όχι μόνο δεν χρειάζεται αλλά δεν θέλεις κιόλας να δείχνεις πολύ βαμμένη. Αν θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις ρουζ τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις λίγο τερακότα ή ένα ρουζ σε ροδακινί τόνους. Άπλωσέ το στα ζυγωματικά με φορά προς το αυτί σου. 

Έντονα φρύδια

Αν θέλεις να κάνεις τα φρύδια σου πιο έντονα, είναι χίλιες φορές καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό μολύβι παρά μια σκιά. Διάλεξε μια απόχρωση ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμη από την φυσική απόχρωση τους και αν χρειαστεί μπορείς να τα «γεμίσεις". 

Καλύτερα να προτιμήσεις ένα μολύβι χειλιών -όχι πολύ έντονο που θα μείνει στα χείλη σου περισσότερο- για το περίγραμμα και λίγο lip balm για να το γεμίσεις!

Brighten up your Inbox

xoxo Roula