Ρουζ σε κρεμώδη υφή το must του καλοκαιριού

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

Ρουζ σε κρεμώδη υφή το must του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι υπάρχει διάθεση για περισσότερη ζωντάνια και λάμψη στο πρόσωπό μας. Γενικά σας έχω πει ότι αποφεύγω τις πουδρένιες υφές και ειδικά τώρα που λόγω ζέστης «σπάνε» ακόμη πιο εύκολα. Προτιμώ λοιπόν, και ρουζ μου να έχει κρεμώδη υφή.

Γιατί το επιλέγω;
Η κρεμώδης υφή του ρουζ, σε συνδυασμό με το ηλιοκαμένο πρόσωπο, προσδίδει μια πιο sexy διάθεση. Επιπλέον, «στέκεται» απλά στην επιδερμίδα αλλά γίνεται ένα με αυτή και προσφέρει ενυδατωμένη όψη.

Ρουζ σε κρεμώδη υφή το must του καλοκαιριού

Πώς το εφαρμόζω;
Προτιμώ να τοποθετώ το κρεμώδες ρουζ ταμποναριστά με τις άκρες των δακτύλων μου. Με αυτόν τον τρόπο  το προϊόν μαλακώνει, θερμαίνεται και έτσι η χρωστική του απλώνεται καλύτερα και ομοιόμορφα.

Extra
Είναι ιδανικό και για σκιά και για τα χείλη. Γι΄αυτό, όταν είμαι έξω δεν λείπει από το νεσεσέρ μου καθώς μπορώ να ολοκληρώσω το μακιγιάζ μου και να δώσω φρεσκάδα στο πρόσωπό μου μόνο με ένα κρεμώδες ρουζ.

 

Πώς να διαλέξεις;
Υπάρχουν πολλά είδη ρουζ σε κρεμώδη υφή, όπως κρέμα-ζελέ, κρέμα σε σκόνη, στερεό σε stick κλπ, αλλά και πολλά brands που τα διαθέτουν. Σε εσάς που έχετε πιο ξηρό δέρμα, προτείνω να επιλέξετε ένα προϊόν πιο πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία ενώ για εσάς με πιο λιπαρή επιδερμίδα προτείνω ένα ρουζ με ημικρεμώδη υφή. Βέβαια σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον ειδικό που θα βρείτε στο beauty store.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula