Πρόσθεσε το δαφνέλαιο στη ρουτίνα των μαλλιών σου

Κυριακή, 07 Απριλίου 2019

Πρόσθεσε το δαφνέλαιο στη ρουτίνα των μαλλιών σου

Το δαφνέλαιο, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το φυσικό ελιξίριο των μαλλιών, που μπορεί προσφέρει μια εύκολη και γρήγορη λύση σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα μαλλιά μας. Παράγεται από το εκχύλισμα φύλλων δάφνης σε ελαιόλαδο. Έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες και συγχρόνως, το έλαιο, χαρίζει ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα μαλλιά, δυναμώνοντάς τα.

Το δαφνέλαιο, προσφέρει extra λάμψη στα μαλλιά. Μπορείτε να το απλώστε πριν από το λούσιμο στο τριχωτό της κεφαλής και στη συνέχεια σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών. Η τρίχα θα αποκτήσει υπέροχη λάμψη.

Πρόσθεσε το δαφνέλαιο στη ρουτίνα των μαλλιών σου

Είναι δυναμωτικό γιατί περιέχει βιταμίνες Α και Ε καθώς και λιπαρά οξέα και σταματά την τριχόπτωση. Μπορείτε να κάνετε ένα μείγμα με δαφνέλαιο και λεβάντα ή δεντρολίβανο. Η ένωση των ελαίων δημιουργεί μια δυνατή σύνθεση που θα χαρίσει στα μαλλιά σας έξτρα δύναμη. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στα μαλλιά σας και κάντε απαλό μασάζ κάθε βράδυ για ορατά αποτελέσματα.

Εάν ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας συχνά με τεχνικές εργασίες και styling, τότε το δαφνέλαιο θα μειώσει τη φθορά. Ενυδατώνει το τριχωτό και επανορθώνει την ψαλίδα και τις σπασμένες άκρες. Απλώστε μικρή ποσότητα στα σημεία που έχουν επιβαρυνθεί.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula