Πρόσθεσε στη γκαρνταρόμπα σου μια ολόσωμη φόρμα

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Πρόσθεσε στη γκαρνταρόμπα σου μια ολόσωμη φόρμα

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα από τα πιο εύκολα outfits που μπορείς να φορέσεις φέτος την άνοιξη. Κάποιες μέρες είναι λογικό να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη ώστε να συνδυάσεις τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου με φαντασία. Γι᾽αυτές τις μέρες λοιπόν, που χρειάζεσαι κάτι εύκολο και «έτοιμο», η ολόσωμη φόρμα είναι η κατάλληλη λύση. Προσφέρει stylish εμφανίσεις χωρίς κόπο. 

Μπορεί να φορεθεί, με τα σωστά αξεσουάρ και παπούτσια, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ, για μια βραδινή έξοδο. Άλλαξε σκουλαρίκια, φόρα ψηλοτάκουνα παπούτσια από φλατ και πρόσθεσε μια ιδιαίτερη ζώνη. Αμέσως, θα δημιουργήσεις ένα glam look. Το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι το ύφασμα και το σχέδιο, αυτά μπορεί να σε περιορίσουν λίγο.

Πρόσθεσε στη γκαρνταρόμπα σου μια ολόσωμη φόρμα Πρόσθεσε στη γκαρνταρόμπα σου μια ολόσωμη φόρμα Πρόσθεσε στη γκαρνταρόμπα σου μια ολόσωμη φόρμα Πρόσθεσε στη γκαρνταρόμπα σου μια ολόσωμη φόρμα Πρόσθεσε στη γκαρνταρόμπα σου μια ολόσωμη φόρμα Πρόσθεσε στη γκαρνταρόμπα σου μια ολόσωμη φόρμα Πρόσθεσε στη γκαρνταρόμπα σου μια ολόσωμη φόρμα

Brighten up your Inbox

xoxo Roula