ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΦΑΚΙΔΕΣ

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΦΑΚΙΔΕΣ

Οι φακίδες αποτελούν μια χαριτωμένη “πινελιά” για το γυναικείο πρόσωπο. Πολλές είναι οι γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν. Ο τρόπος είναι εύκολος! 

Με ένα καθαρό βουρτσάκι φρυδιών ή με μια αχρησιμοποίητη οδοντόβουρτσα ξύσε την επιφάνεια μιας καφέ ματ σκιάς. Η απόχρωση της σκιάς που θα επιλέξεις πρέπει να ταιριάζει και με το χρώμα της επιδερμίδας σου. Μπορείς να διαλέξεις μια ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη σκιά για να καθορίσεις τη χρωματική ένταση στις φακίδες σου. Τοποθέτησε τα τρίμματα της σκιάς σε μια επιφάνεια ή σε ένα δοχείο. 

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΦΑΚΙΔΕΣ

Στη συνέχεια, ψέκασε με το Fix Plus της Mac και ανακάτεψε καλά με το βουρτσάκι ώστε το μείγμα να γίνει υγρό.  Βούτα το βουρτσάκι σου καλά στο μείγμα και με προσεκτικές κινήσεις ακούμπα το ελαφριά πάνω στο πρόσωπο σου, στα σημεία που θες να δημιουργήσεις φακίδες. Εάν θες το αποτέλεσμα σου να είναι ακόμα πιο φυσικό, κράτα το βουρτσάκι κοντά στο πρόσωπο σου και τίναξε το σαν να προσπαθείς να το πιτσιλίσεις. 

Συμβουλή: Χρησιμοποίησε ένα makeup μέτριας κάλυψης, για να κρύβονται οι ατέλειες σου, αλλά και για να φαίνονται καλύτερα και πιο φυσικές οι φακίδες σου. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula