Πώς να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα νύχια σου

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Πώς να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα νύχια σου

Όσες επιλέγεται να βάφετε τα νύχια σας μόνες στο σπίτι ξέρετε πως το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολο να στεγνώσουν γρήγορα. Το φαινόμενο, ετοιμάζομαι, ντύνομαι και ξαφνικά έχει ξεβάψει το μανό κάπου είναι πολύ συχνό και άκρως εκνευριστικό. Πάμε να δούμε μερικά tricks που θα βοηθήσουν τα νύχια μας να στεγνώσουν πολύ πιο γρήγορα.

Σωστό top coat
Επένδυσε σε ένα καλό top coat, που δεν προστατεύει απλά το χρώμα στα νύχια μας αλλά βοηθάει και στο να στεγνώσουν γρηγορότερα.

Πώς να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα νύχια σου

Επιλογή μανό
Εννοείται πως ένα μανό που στεγνώνει πιο γρήγορα είναι μία βοήθεια, αλλά ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια αποτελεί το να είναι οπάκ. Να μην χρειαστεί δηλαδή να το περάσεις 4 φορές για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λίγη υπομονή
Το να κάνεις λίγη παραπάνω υπομονή μπορεί να σου γλιτώσει πολύ χρόνο στο τέλος. Δηλαδή, όταν απλώσεις το base coat περίμενε να στεγνώσει καλά και μετά πέρνα στο χρώμα, το ίδιο κάνε και με τις υπόλοιπες στρώσεις.

Πώς να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα νύχια σου

Πάγος
Γέμισε ένα μπολ με νερό και ρίξε πολύ πάγο, βούτα το χέρι με τα βαμμένα νύχια μέσα και περίμενε μερικά δευτερόλεπτα. Το μανό θα έχει στεγνώσει και εσύ θα είσαι έτοιμη για να συνεχίσεις την ημέρα σου. Πρόσεξε μόνο να μην ακουμπήσεις τα παγάκια με τα νύχια σου και να μην βάλεις τα χέρια σου απότομα μέσα.

Gadgets
Υπάρχουν πολλά gadgets στην αγορά που έχουν αυτό τον σκοπό και θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Ενώ υπάρχουν και αντίστοιχα sprays που μπορείς να βρεις πολύ φθηνά. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula