ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Το μόνο που χρειάζεσαι για την παραλία είναι το αντηλιακό σου. Καταλαβαίνω όμως πως υπάρχουν κοπέλες που δε ζουν χωρίς το μακιγιάζ τους ή που απλά νιώθουν πιο άνετα καλύπτοντας κάποιες ατέλειες τους.

Βασικός κανόνας είναι πως όποιο προϊόν κι αν επιλέξεις να προσέξεις να είναι waterproof, ώστε να αντέξει τις βουτιές στη θάλασσα και τον ιδρώτα του καλοκαιριού.

Εάν προτιμήσεις να βάλεις foundation επίλεξε ένα σταθερό που να αντέχει στο νερό και τον ιδρώτα και εννοείται με αντηλιακά φίλτρα. Καλύτερα να είναι μια ελαφριά σύσταση, γιατί οι πιο βαρίες υφές θα λιώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα σου πρότεινα ωστόσο να προτιμήσεις μια αντηλιακή με χρώμα και τις πιο έντονες ατέλειες ή κοκκινίλες να τις καλύψεις τοπικά με ένα κονσίλερ.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Για μάσκαρα οπωσδήποτε η επιλογή σου πρέπει να είναι και αυτή αδιάβροχη γιατί δε θα ήθελες μετά την πρώτη σου βουτιά να “τρέχει” η μάσκαρα σαν μαύρο δάκρυ.

Θα σου συνιστούσα η χρήση πούδρας να είναι πολύ περιορισμένη. Να βάλεις ίσα - ίσα εκεί που έχεις πολλή λιπαρότητα. Αν θέλεις να εφαρμόσεις ρουζ ή bronzer προτίμησε τις υγρές συστάσεις αντί για τις πουδρένιες.

Καλό είναι να έχεις και ένα αντηλιακό σε σπρέι, ώστε να μπορείς να το ανανεώνεις πάνω από το μακιγιάζ.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Και να θυμάσαι πως όσο μικρότερες είναι οι ποσότητες που βάζεις τόσο πιθανότερο είναι να σου κρατήσει το μακιγιάζ για όλη τη μέρα. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula