Πώς να ενδυναμώσεις τα νύχια σου με φυσικά προϊόντα;

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020

Πώς να ενδυναμώσεις τα νύχια σου με φυσικά προϊόντα;

Τα εύθραυστα νύχια είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες και επηρεάζει την ομορφιά των χεριών και του μανικιούρ. Εδώ θα δεις πώς με φυσικά προϊόντα που έχεις στο σπίτι σου μπορείς να κάνεις μια εύκολη και γρήγορη θεραπεία που θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των νυχιών σου.

Ελαιόλαδο
Τα  λιπαρά οξέα και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το ελαιόλαδο αποτελούν εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά για τη βελτίωση της δομής των νυχιών σας. Για τη θεραπεία αυτή λοιπόν θα αναμείξετε 1/4 της κούπας ελαιόλαδο με 5 σταγόνες χυμό λεμόνι σε ένα μπολ και μουλιάζετε τις άκρες των δαχτύλων σας για 15 λεπτά. Φυλάσσετε το μείγμα στο ψυγείο και επαναλάβετε τη θεραπεία κάθε μέρα.

Πώς να ενδυναμώσεις τα νύχια σου με φυσικά προϊόντα;

Μαγειρική Σόδα
Η μαγειρική σόδα είναι  πολύ χρήσιμο προϊόν για την ενδυνάμωση των εύθραυστων νυχιών. Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που διαθέτει βοηθούν στην καταπολέμηση των μυκήτων και ταυτόχρονα προλαμβάνει το σπάσιμό τους. Για την θεραπεία με τη μαγειρική σόδα θα αναμείξετε 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα  με μια κούπα νερό και μουλιάζετε μέσα τα νύχια σας για 15 λεπτά. Επαναλαμβάνετε αυτή τη θεραπεία τρεις φορές την εβδομάδα.

Πώς να ενδυναμώσεις τα νύχια σου με φυσικά προϊόντα;

Lime και ζάχαρη
Για μία εύκολη απολέπιση με τη χρήση lime και ζάχαρης που βελτιώνει τα πετσάκια και προλαμβάνει τα εύθραυστα νύχια θα τρίψετε 1/2 lime  και θα το αναμείξετε καλά με 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Εφαρμόζετε το μίγμα στα πετσάκια, το αφήνετε για μερικά λεπτά και ξεπλένετε.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula