Πως να αποκτήσουν όγκο οι βλεφαρίδες σου

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019

Πως να αποκτήσουν όγκο οι βλεφαρίδες σου

Προφανώς όλες επιθυμούμε βλεφαρίδες με όγκο, μήκος και έντονο χρώμα. Πολλές από εσάς δοκίμαζε συνεχώς νέες μάσκαρες μέχρι να βρείτε την ιδανική, άλλες παραμένετε πιστές για χρόνια σε μια και άλλες ευελπιστείτε για ένα θαύμα. 

Πολλά από τα κορίτσια με ίσιες βλεφαρίδες ή με βλεφαρίδες με πτωτική τάση, έχουν βρει μια λύση, χρησιμοποιώντας το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες και μεγάλη ποσότητα μάσκαρας.  Προκειμένου όμως να αναδείξετε τις βλεφαρίδες σας με τη μάσκαρα, απλώνετε 2-3 στρώσεις, με αποτέλεσμα, να την τελειώνετε σύντομα, σε σχέση με άλλες γυναίκες. 

Σας έχω όμως ένα πανέξυπνο τρικ που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να μοιάζουν με ψεύτικες.

Πως να αποκτήσουν όγκο οι βλεφαρίδες σου

Αυτά που θα χρειαστείτε είναι μια ξύλινη μπατονέτα και έναν αναπτήρα. Ξεκινήστε κλασικά, γυρνώντας τις βλεφαρίδες σας με το ψαλίδι. Έπειτα, αφαιρέστε το βαμβάκι από τη μπατονέτα και κάψτε την άκρη με τον αναπτήρα για μερικά δευτερόλεπτα. Προσοχή! Φυσικά και δεν πρέπει να την κάψετε, αλλά ίσα ίσα να τη ζεστάνετε λίγο. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε πρώτα στο χέρι σας, ώστε να σιγουρευτείτε πως δεν είναι πολύ καυτή. Εφαρμόστε τη στις βλεφαρίδες με τον τρόπο που φοράτε τη μάσκαρα σας κανονικά, αλλά στις άκρες μόνο. Στη συνέχεια, κάντε την ίδια κίνηση με φορά από τη μέση προς τις άκρες. Εφαρμόστε τη μάσκαρα σας και είστε έτοιμες! Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Πως να αποκτήσουν όγκο οι βλεφαρίδες σου

Brighten up your Inbox

xoxo Roula