Πορτοκαλί corrector: Yes or No;

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Πορτοκαλί corrector: Yes or No;

Ξέρετε πολύ καλά πως ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα στο μακιγιάζ είναι το corrector. Στην αγορά υπάρχουν τουλάχιστον 2 κατηγορίες corrector, αυτοί που χρησιμοποιώ εγώ και μοιάζουν με κρεμώδες concealer και αυτοί που έχουν έντονα πορτοκαλί, πράσινα κ.α. χρώματα. Σήμερα θα μιλήσουμε για τα πορτοκαλί και για την διαφορά τους από αυτά που χρησιμοποιώ εγώ.

Τον πορτοκαλί corrector τον χρησιμοποιούμε μόνο για να καλύψουμε μαύρους κύκλους, ενώ τα πιο nude (ας πούμε) correctors μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ατέλειες του υπόλοιπου προσώπου μας, περνώντας φυσικά από πάνω με λίγο foundation.

Πορτοκαλί corrector: Yes or No;

Το πορτοκαλί corrector ναι μεν εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους, όμως αναλόγως την εταιρία επειδή συνήθως υπάρχει μόλις σε μία απόχρωση μπορεί να μην λειτουργήσει σε όλα τα πρόσωπα, ενώ τα πιο nude correctors έχουν πολλές αποχρώσεις για να διαλέξουμε το κατάλληλο για εμάς.

Τέλος, θέλει μεγάλη προσοχή στην υφή που θα επιλέξεις σε έναν πορτοκαλί corrector ώστε να δεχτεί μετά το concealer και να μην βγεις το πορτοκαλί χρώμα προς τα έξω.

Πορτοκαλί corrector: Yes or No;

Brighten up your Inbox

xoxo Roula