ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΣΑΙ!

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΣΑΙ!

Κορίτσια μου, ρίξτε μια ματιά στα κραγιόν σας και πείτε μου τι βλέπετε. Το σχήμα που έχετε δημιουργήσει χρησιμοποιώντας το κραγιόν σας αποκαλύπτει τα πάντα για εσάς και τον χαρακτήρα σας. Πάμε αμέσως να δούμε!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΣΑΙ!

Πολύ κοντά στο αρχικό σχήμα του κραγιόν: Είστε πιστές στους κανόνες, λειτουργείτε πάντα βάση προγράμματος, ενώ δεν σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή ή να απογοητεύετε τους γύρω σας.

Εντελώς φλατ: Είστε ετοιμόλογες, αστείες και έξυπνες, αλλά δύσκολα θα έρθετε σε ρήξη με τους γύρω σας, ακόμα κι αν πιστεύετε πως έχετε δίκαιο.

Στρογγυλεμένο περίγραμμα με μυτερό κέντρο: Μπορεί να είστε ελαφρώς πεισματάρες και υπερβολικές, κανείς όμως δεν θα πει πως δεν είστε αξιαγάπητες. Θέλετε να περιτριγυρίζεστε από τους αγαπημένους σας ανθρώπους, ενώ η οικογένεια είναι ότι πιο σημαντικό έχετε.

Καμπυλωτό: Σας αρέσει να βγαίνετε συνέχεια έξω, αλλά ταυτόχρονα είστε απίστευτα δημιουργικές και φέρνετε εις πέρας οτιδήποτε αναλάβετε.

Στρογγυλεμένο: Ήρεμες, σταθερές, γενναιόδωρες και cool, αγαπάτε να μένετε σπίτι με φίλους ή να ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ίσιο με καμπυλωτό περίγραμμα: Ζείτε έντονα την κάθε στιγμή, δεν βαριέστε ποτέ, λατρεύετε τα ταξίδια και η λίστα με τους φίλους σας είναι ατελείωτη.

Διαγώνιο: Ο ορισμός της ηγετικής φιγούρας, είστε πολύ φιλόδοξη, τελειομανής και θέλετε πάντα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής.

Καμπυλωτό με έντονη γωνία στην άκρη: Ενθουσιάζεστε εύκολα, είστε πολύ δημιουργικές και κοινωνικές, ενώ κάποιες φορές πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula