Πείτε αντίο στην ακμή: Do & Don’ts

Τρίτη, 09 Απριλίου 2019

Πείτε αντίο στην ακμή: Do & Don’ts

Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια λόγω της επιδερμίδας με τάσεις ακμής. Η ακμή μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, μάλιστα πολλές γυναίκες ακόμα και μετά τα 30 ταλαιπωρούνται με σημάδια και κοκκινίλες.  

Προκείμενου να αντιμετωπίσετε την ακμή, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα της επιδερμίδας σας. Καλό είναι, να ακολουθείτε πιστά μια skin ρουτίνα και να μην την αλλάζετε συνεχώς. 

Μπορείτε να περιορίσετε ή να απομακρύνεται εντελώς τα συμπτώματα ακμής, ακολουθώντας αυτά τα beauty βήματα:

Πείτε αντίο στην ακμή: Do & Don’ts

Μην πειράζεται το πρόσωπό σας
Όσο περισσότερο ενοχλείτε τα σπυράκια, πόσο μάλλον αν τα πειράζετε με βρωμικά χέρια, τόσο δημιουργείτε προβλήματα στην επιδερμίδα σας.  Κάθε φορά που πιέζετε ένα σπυράκι, προκαλείτε φλεγμονή και εντείνετε το ήδη υπάρχων πρόβλημα. Έτσι, είναι πιθανό να δημιουργήσετε και κάποια ουλή ή σημάδι.

Επιλέξτε τα σωστά προϊόντα περιποίησης
Η σωστότερη λύση, πριν επιλέξετε οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης, είναι να απευθυνθείτε πρώτα στο δερματολόγο σας. Κάθε άτομο χρειάζεται διαφορετική εξειδικευμένη θεραπεία και φροντίδα.

Πείτε αντίο στην ακμή: Do & Don’ts

Μην παραλείπετε την απολέπιση
Μπορείτε να εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας 1-2 φορές την εβδομάδα μια μάσκα απολέπισης. Έτσι, θα απομακρύνεται τα νεκρά κύτταρα που βρίσκονται στην επιφανείς της επιδερμίδας σας. Με την απολέπιση οι πόροι συρρικνώνονται ή ακόμα και εξαφανίζονται. Το δέρμα σας θα αναζωογονηθεί και  θα δείχνει πιο λαμπερό. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula