Παρέμεινε ενυδατωμένη με αυτά τα 5 tips

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Παρέμεινε ενυδατωμένη με αυτά τα 5 tips

Η ενυδάτωση το καλοκαίρι είναι κάτι το οποίο πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη βάση, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες και η έκθεση στον ήλιο αφυδατώνουν τον οργανισμό και την επιδερμίδα μας.

Εδώ σου έχω κάποια απλά tips, ώστε να διατηρείσαι ενυδατωμένη:

1. Πίνε νερό! Ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι αρκετά σημαντικό να πίνουμε υγρά και κυρίως νερό, ώστε να αναπληρώνονται τα υγρά που χάνονται μέσα στην ημέρα.

2. Κάνε κρύα ντους! Το ζεστό νερό, αφυδατώνει περισσότερο την επιδερμίδα μέσα στις συνθήκες ζέστης, όποτε προτιμήστε κρύο ντους, που θα σας δροσίσει κι όλας.

Παρέμεινε ενυδατωμένη με αυτά τα 5 tips

3. Ένταξε τροφές στη διατροφή σου που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, όπως καρπούζι, αγγούρι, φυλλώδη πράσινα λαχανικά και τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά , όπως, γκρέιπφρουτ, φρέσκα μούρα.

4. Χρησιμοποίησε κρέμες ενυδάτωσης είτε για πρόσωπο είτε για σώμα πρωί και βράδυ! Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι πολύ σημαντική, και αν θες να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, κάνε κάποιο πίλινγκ ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να διευκολύνεις την διαδικασία της ενυδάτωσης.

5. Βάλε στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης μία ενυδατική μάσκα περιποίησης, ώστε να φρεσκάρεις και να ενυδατώσεις το πρόσωπο σου.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula