Πανεύκολα χτενίσματα που κάνω στο γυμναστήριο

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Πανεύκολα χτενίσματα που κάνω στο γυμναστήριο

Όπως βλέπετε και στα stories μου τα τελευταία χρόνια έχω εντάξει στη ζωή μου τη γυμναστική και με κάθε ειλικρίνεια σας ομολογώ, ότι δεν είναι κάτι που κάνω μόνο για να διατηρούμαι στα κιλά μου. Στο γυμναστήριο εκτονώνομαι, ηρεμώ. Το βλέπω σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας. Φυσικά, ακόμη και εκεί θέλω να είμαι περιποιημένη. Συνήθως, δεν είμαι βαμμένη, γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν φοράμε βάση και παράλληλα ιδρώνουμε, οι πόροι της επιδερμίδας φράζουν, με αποτέλεσμα πολύ συχνά να πετάμε σπυράκια. Φροντίζω, όμως, πάντα τα μαλλιά μου να είναι περιποιημένα στο γυμναστήριο, έτσι ώστε να μην φαίνομαι ατημέλητη.

Πανεύκολα χτενίσματα που κάνω στο γυμναστήριο

Το πιο συχνό χτένισμα που κάνω και που μου παίρνει μόνο 2’ είναι το εξής: μαζεύω τα μαλλιά μου, τα οποία όπως ξέρετε έχουν ένα ελαφρύ σπάσιμο σε ένα χαμηλό messy κότσο με ένα ελαστικό λαστιχάκι, αφήνοντας μερικά τουφάκια να πέφτουν δεξιά και αριστερά στο πρόσωπό μου. Έτσι τα πιάνω συνήθως και όσο βάφομαι, για να μην με ενοχλούν. Για την ακρίβεια με αυτόν τον τρόπο είναι πιασμένα στα περισσότερα tutorials μου στο youtube.

Πανεύκολα χτενίσματα που κάνω στο γυμναστήριο

Διαφορετικά, θα μαζέψω τα μαλλιά μου σε ένα κλασσικό ponytail, αφήνοντας και πάλι μερικά τουφάκια να πέφτουν, καθώς το τραβηγμένο μαλλί πίσω δεν είναι ένα look που νιώθω ότι πηγαίνει στο δικό μου πρόσωπο.

Χρειαζόμαστε, λοιπόν, μόνο 2 λεπτάκια και όλες μπορούμε εύκολα να έχουμε ένα ωραίο χτένισμα στο γυμναστήριο και όχι μόνο, ώστε να κάνουμε απερίσπαστες τους κοιλιακούς μας!

Brighten up your Inbox

xoxo Roula