Όσα θες να προσέξεις για ένα καθαρό πρόσωπο

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018

Όσα θες να προσέξεις για ένα καθαρό πρόσωπο

Το να καθαρίζεις το πρόσωπο σου καθημερινά δεν είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα καθόλου γρήγορη. Αλλά το καθαρό πρόσωπο είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ομορφιάς και του beauty. Ο καθαρισμός βέβαια δεν είναι μόνο τα προϊόντα, είναι και άλλα μικροπράγματα.

Ξεκίνα με καθαρά χέρια
Αν είναι να έχεις καθαρό πρόσωπο, πρέπει να έχεις και καθαρά χέρια. Δεν μπορείς να πειράζεις το πρόσωπο σου με χέρια γεμάτα μικρόβια.

Βρέξε το πρόσωπο σου
Το να έρθει το καθαριστικό σε απευθείας επαφή με την επιδερμίδα μας μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητους ερεθισμούς, εκτός αν το αναγράφει το προϊόν.

Όσα θες να προσέξεις για ένα καθαρό πρόσωπο

Σωστές θερμοκρασίες
Ξεκίνα με λίγο χλιαρό νερό για να συνηθίσει η επιδερμίδα και μετά πέρνα σε ζεστό για να ανοίξουν οι πόροι σου, ενώ ξέπλυνε με δροσερό νεράκι για να κλείσουν οι πόροι και να μην φράξουν οι πόροι σας αμέσως μετά.

Κάνε υπομονή
Μπορεί για σένα η διαδικασία του καθαρισμού να σου φαίνεται  βαρετή, αλλά ένας σωστός καθαρισμός θέλει τουλάχιστον 3 λεπτά να κάνεις μασάζ με το προϊόν στην επιδερμίδα σου.

Πρόσεξε τα υπολείμματα
Είναι σημαντικό να ξεβγάλεις πολύ καλά το προϊόν από το πρόσωπό σου για να μην μείνουν υπολείμματα. Αν μείνει λίγο προϊόν, τότε πολύ πιθανό είναι να φράξουν οι πόροι σου και να έχεις αντίθετο αποτέλεσμα.

Όσα θες να προσέξεις για ένα καθαρό πρόσωπο

Τέλος, σκουπίσου πολύ απαλά
Ιδανικά σκουπίσου με ταμποναριστές κινήσεις και με λίγο χαρτί. Το να τρίψει με μία πετσέτα θα καταφέρεις να ερεθίσεις το πρόσωπο σου.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula